Mistere

Vaccinare obligatorie
Dezvaluiri

VACCINAT vs. NEVACCINAT: Cine e MAI BOLNAV? STUDIU INEDIT efectuat pe COPII americani

5views

Nu s-a mai făcut niciodată. Primul studiu de acest gen, făcut pe copii americani vaccinați, comparați cu copii nevaccinați educați acasă (homeschooling), arată cine este cu adevărat maladiv … iar părinții ar trebui să își facă griji în privința asta.

Ceva este în neregulă cu copiii Americii. Sunt bolnavi – alergici, asmatici, anxioși, autoimuni, autiști, hiperactivi, fără capacitate de concentrare și învățare. 32 de milioane de copii americani – adică 43% din ei – suferă de cel puțin una din cele 20 de boli cronice, neincluzând aici obezitatea.

Ceea ce cândva erau considerate tulburări pediatrice rare, de la autism și ADHD la diabet tip 1 și sindromul Tourette, astăzi își iau elan, deși puține studii arată datele. Comparativ cu părinții lor, copiii de astăzi au riscul de 4 ori mai mare de a avea boli cronice.

În timp ce bunicii lor poate nu au înghițit niciodată vreo pastilă în copilărie, generația actuală de copii sunt un vis devenit realitate pentru vânzările farmaceutice: peste un milion de copii Americani sub 5 ani le sunt administrate medicamente psihiatrice. Peste 8,3 milioane de copii sub 17 ani au consumat medicamente psihiatrice, iar lunar, unul din 4 primește cel puțin o rețetă de medicamente pentru o afecțiune anume.

Fast food-ul, genele degradate, prea mult TV, jocuri video, pesticide, plastic – numiți un factor de mediu înconjurător și acesta a fost implicat în valuri de îmbolnăviri, deși nimeni nu explică în mod adecvat scara sau ținta epidemiilor.

Loading...

Există totuși un factor, care a scăpat căutărilor, în ciuda faptului că copiii îl primesc prin injectare în doze ce se acumulează treptat în cantități nemaiîntâlnite de către nici o generație din trecut: 50 de doze ce conțin 14 vaccinuri până la vârsta de 6 ani, 69 doze de 16 vaccinuri farmaceutice ce conțin ingredienți ce alterează imunitatea, până la vârsta de 18 ani.

Am fost asigurați că vaccinurile sunt „sigure și eficiente”, deși oficialii din domeniul sănătății publice conștientizează că uneori ele au efecte secundare serioase, incluzând decesul, cu toate că nu s-a efectuat niciodată nici un studiu pe termen lung asupra efectelor asupra stării generale de sănătate. Este de remarcat faptul că nici măcar un studiu nu a fost publicat vreodată care să compare copiii vaccinați cu cei nevaccinați, pentru a vedea care este mai sănătos ani de zile după vaccin. Asta până acum.

Un studiu pilot pe 666 de copii școlari educați acasă cu vârste între 6-12 ani din 4 state americane, publicat pe 27 Aprilie în Journal of Translational Science, a comparat 261 de copii nevaccinați cu 405 copii vaccinați parțial sau total și au evaluat starea lor de sănătate pe baza rapoartelor mamelor despre vaccinare și boli diagnosticate de medici. Ceea ce s-a descoperit cu privire la boli imune în creștere, mediatizate, precum alergii sau degenerări neuronale, inclusiv autism, ar trebui să pună pe gânduri orice părinte și să se gândească de 2 ori înainte să își vaccineze copiii:

vaccinare

  • copiii vaccinați au de peste 3 ori mai ridicat riscul de a fi diagnosticați în spectrul Autismului (rata de îmbolnăvire 4,3)

-copiii vaccinați au riscul de a fi diagnosticați cu rinită alergică (febra fânului) de 30 de ori mai mare decât copiii nevaccinați

-copiii vaccinați au riscul de 22 de ori mai mare de a necesita medicamente antialergice decât cei nevaccinați

-copiii vaccinați au de 4 ori mai mare riscul de a fi diagnosticați cu o dizabilitate de învățare decât cei nevaccinați(rata de îmbolnăvire 5,2)

-copiii vaccinați au un risc de 300% mai mare de a fi diagnosticați cu ADHD decât cei nevaccinați (rata de îmbolnăvire 4,3)

-copiii vaccinați au un risc de 340% mai mare de a fi diagnosticați cu pneumonie decât cei nevaccinați (rata de îmbolnăvire 4,4)

-copiii vaccinați au un risc de 300% mai mare de a fi diagnosticați cu infecții în zona urechilor decât cei nevaccinați (rata de îmbolnăvire 4,0)

-copiii vaccinați au un risc de 700% mai mare de a li se insera chirurgical furtune de drenaj în urechi decât cei nevaccinați (rata de îmbolnăvire 8,01)

-copiii vaccinați au un risc de 2,5 ori mai mare de a fi diagnosticați cu orice boală cronică decât cei nevaccinați


sursa articol: ortodoxinfo.ro /// sursa studiu: Children’s Medical Safety Research Institute

loading...