The news is by your side.

Utsuro Bune: Intalnirea japonezilor cu o femeie extraterestru

0

În primăvara anului 1803, un obiect staniu a fost văzut cum plutea în derivă în largurile coastelor din Japonia. Pescarii care se aflau în zonă au legat obiectul misterios de bărcile lor și l-au adus la mal. Avea aproximativ 6 metri în diametru și era făcut din două bucăţi suprapuse, cea inferioară părea confecționată dintr-un fier atât de puternic încât putea sfărma și piatrele, iar cupola era din sticlă transparentă.

În interiorul navei se afla o femeie de circa 20 de ani, având o înălţime de 1,60 metri, cu tenul roz și părul roșu aprins. Era îmbrăcată cu niște haine stranii pe care japonezii nu mai văzuseră niciodată și ținea strâns la piept o cutie din lemn. Nu se știe ce conținea acea cutie, dar s-a presupus că era vorba despre sistemul de comandă al navei, sau poate anumite lucruri personale de care nu vroia să se despartă.Vorbea o limbă ciudată pe care nimeni nu o mai auzise până atunci, fapt pentru care informații suplimentare nu au putut fi colectate de la femeia cu părul roșu.

Utsuro-Bune Utsuro Bune: Intalnirea japonezilor cu o femeie extraterestru

Interiorul navei era și mai ciudat, era confecţionată din lemn de santal roșu și pe jos se găseau două covoare extrem de moi. Hrana femeii misterioase era formată din niște bucăți subțiri de carne și un fel de tort de legume. Au fost descoperiți şi 4 litri de apă și diverse sortimente necunoscute de ceai. De asemenea, mai multe semne ciudate erau inscripționate pe pereții interiori ai navei.

Oamenii nu au știut ce să facă cu ea și au presupus că provine dintr-o zonă îndepărtată. S-a mai spus că este posibil ca a fost abandonată din diverse motive fie de soțul său, sau pedepsită și lăsată în derivă pe mare. Din această cauză s-a hotărât să fie trimisă înapoi pe mare.

Această poveste este numită Utsuro Bune și se găsește într-un manuscris din Biblioteca Iwase Bunko din Japonia. Documentul a fost scris imediat după celebra întâmplare din 1803.

Utsuro-Bune2 Utsuro Bune: Intalnirea japonezilor cu o femeie extraterestru

Povestea pare incredibilă la prima vedere, fapt pentru care mai mulţi specialiști au încercat să determine proveniența femeii cu părul roșu. Unii susțin că Utsuro Bune este prima întâlnire consemnată de japonezi cu o ființă extraterestră, dar nu pot explica simplitatea navei în care călătorea. Alți cercetători sunt de părere că femeia provenea dintr-o dimensiune paralelă și trecerea s-ar fi produs accidental pe undeva prin Triunghiul Dragonului care se află în proximitatea coastelor japoneze. Triunghiul Dragonului este asemănat cu Triunghiul Bermudelor pentru că de-a lungul timpului sute de ambarcațiuni au dispărut fără urmă. Cu toate acestea, nimeni nu poate să ofere nicio explicație logică celor întâmplate atunci fapt pentru care misterul o să planeze pentru totdeauna asupra poveștii Utsuro Bune.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și