Take a fresh look at your lifestyle.

Urmele gigantilor descoperite in Africa

Există o teorie conform căreia acum câteva milioane pe Pământ ar fi existat oameni giganţi. Atât de mari încât este greu de imaginat cum ar fi putut să trăiască. Această teorie este negată ce cei mai mulţi oameni de ştiinţă pentru că nu se potriveşte de niciun fel cu istoria evoluţie impusă publicului larg.

De-a lungul timpul antropologii au descoperit diverse dovezi care fac posibilă teoria giganților. Diverse schelete, bucăţi de oase sau chiar urme imprimate în piatră au fost descoperite în diverse locuri de pe glob. Aceste dovezi sunt greu de digerat de către oamenii de știință care nici în ruptul capului nu vor să accepte că teoria evoluției lui Darwin este depășita, iar originile omului se regăsesc în altă parte decât în maimuţă.

O primă dovadă se poate observa în fotografia atașată acestui articol. O urmă de picior imensă, impregnată în rocă, care poartă denumirea de Urma lui Goliat, a fost descoperită în Africa de Sud. Aceasta urmă se afla în oraşul  Mpaluzi, aproape de graniţă regatului  Swaziland. Măsoară peste 1,20 metri  lungime şi are o vechime de mai bine de 200 milioane de ani şi 3 miliarde. Aceasta urmă de picior demonstrează foarte clar că în trecutul îndepărtat al Pământului, oamenii giganţi au trăit pe Terra. Se pot observa cele 5 degete de la picior şi nimeni nu neagă că a aparţinut unui om. Nu se ştie ce fel de om era şi nici cu ce se hrănea, dar este cert faptul ca gigantii au existat.

Geologul Michael Tellinger prezintă publicului larg una dintre cele mai interesante dovezi ca gigantii au existat cu adevărat. În tot acest timp anumit oameni de știință contesta aceste dovezi susținând că s-au format în urma eroziunii apei. Este  greu de crezut că apa putea să modeleze o urmă de picior uman cu cele cinci degete şi călcâi.

Deocamdată nimeni nu poate să conteste existenta giganților pe Pământ pentru că probele există din abundenta.

Loading...
loading...

Comentariile sunt închise.