The news is by your side.

Urmele diavolului descoperite in Marea Britanie

0

În noaptea de 8 spre 9 februarie 1855, în districtul East Devon din Marea Britanie, a nins fără încetare. Zăpada a acoperit pământul înghețat. Dimineața, spre stupoarea tuturor locuitorilor, au fost descoperite o serie de copite care erau imprimate în zăpada moale şi pufoasă. Urmele măsurau între 1,5 şi 2,5 centimetri diametru şi se aflau la circa 8 centimetri distanță una de cealaltă.

Ciudățenia este că urmele bizare au fost descoperite pe o distanță de mai mult de 150 de kilometri. Din când în când ele îşi schimbau direcția, fără un scop precis, trecând chiar peste acoperișurile caselor, căpițelor de fân, sau obstacolelor mult mai înalte. Acest fapt indică că animalul în cauză era unul de dimensiuni mici şi avea o forță impresionantă fiind capabil să sară de la sol pe acoperișul caselor. Un alt fapt interesant este distanța pe care a putut s-o parcurgă într-o singură noapte, mai bine de 150 de kilometri, ceea ce indică o viteză de deplasare uimitoare.

Zvonurile susţineau  prezența unui diavol care din întâmplare, fie că a traversat zona districtului, sau pur şi simplu locuia prin apropiere şi încerca să fugă din calea zăpezii şi a frigului. În urma acestui zvon, localnicii s-au înarmat cu arme şi au încercat să găsească diavolul urmărind amprentele din zăpadă. Misiunea oamenilor nu a înregistrat niciun succes, chiar dacă căutările au durat mai bine de o lună.

amprentele-diavolului Urmele diavolului descoperite in Marea Britanie

În noaptea zilei de 12 martie 2009 aceleași urme au fost zărite în zăpada așternută peste distinctul East Devon. Urmele sunt identice cu cele descoperite cu peste 150 de ani în urmă. Uimitor este faptul căanimalul” a urmat același traseu precum în 1855 şi a trezit spaima în rândul localnicilor. Bineânțeles că toată lumea a readus în lumină ideea existenţei unui diavol care locuieşte în zonă, dar niciodată animalul nu a fost găsit.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și