Urme de viaţă extraterestră descoperite în atmosfera Pământului

O echipă de specialişti din Marea Britanie a descoperit urme de material biologic extraterestru într-o particulă de praf aflată în stratosferă.

Descoperirea în cauză este una uimitoare pentru că astfel se poate confirma teoria care susţine că orice element însufleţit din acest Univers a fost creat din elementele esenţiale din spaţiu. Microorganismul în cauză are dimensiunea unui fir de păr uman şi are forma unui balon. Interesant este faptul că materialul biologic este umflat cu un gaz încă necunoscut, care îi permite să plutească în voie în spaţiu.

Comunitatea ştiinţifică este şocată de descoperirea realizată de echipa condusă de profesorul Milton Wainwright, de la Universitatea din Sheffield, în condiţiile în care o particulă similară, dar de structură diferită, a fost descoperită anul trecut în luna octombrie.

Mai mult de atât, pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS), încă de la începutul anului 2011 s-au descoperit urme de viaţă complexă extraterestră. Acest fapt este unul incredibil pentru că, după cum ne spun specialiştii, în spaţiu nu trăieşte niciun microorganism. Întrebarea logică ar fi de unde provin aceste urme de viaţă extraterestră?

Deocamdată nu se poate răspunde la această întrebare în mod oficial, dar este cert că omenirea este înconjurată de diverse forme complexe de viaţă extraterestre, care fie se ascund extrem de bine de ochiul uman sau sunt pur şi simplu invizibile.

Loading...

viata extraterestra

Oamenii de ştiinţă au anunţat că în viitorul apropiat vor studia foarte bine aceste particule, care conţin urme de material genetic extraterestru, şi se va încerca extragerea structurii de ADN. Abia apoi se poate specifica despre ce fel de viaţă extraterestră este vorba şi dacă suntem singuri sau nu în Sistemul Solar.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și