Bizar

Unul dintre teroriștii atentatului de la Londra a fost protagonistul unui documentar realizat de Channel 4

Unul dintre teroriștii atentatului de la Londra a fost protagonistul unui documentar realizat de postul britanic de televiziune Channel 4 care s-a numit, Vecinul meu djihadist. În documentar, Khuram Butt era prezentat cu un steag ISIS, în Regent Park din centrul Londrei.

Părinții lui Khuram Butt sunt de origine pakistaneză și au cerut azil politic în Marea Britanie. Poate vă întrebați ce au făcut autoritățile britanice după ce a fost prezentat acest documentar? Nimic! Europa nu vrea să deranjeze, este educată.

Khuram și-a văzut liniștit de misiunea sa încercând să racoleze tineri britanici pentru ISIS. În același timp, într-un centru de primire a migranților din Germania, un afgan a ucis un copil rus de cinci ani și a rănit-o pe mama sa.

În urma acestui incident, autoritățile germane au declarat că vor reanaliza dosarele a o sută de mii de migranți. Ne întrebăm dacă cele până la un milion sunt în regulă.

În anul 1990, am mers cu familia în Germania. Vizele le-am obținut greu. Verificări și cozi inimaginabile. Nu am ajuns bine în localitatea de destinație că am fost identificați de vajnicii păzitori ai localității. Am fost chemați la poliție unde ne-au fost confiscate pașapoartele pe perioada cât am rămas în localitate. Autoritățile erau mulțumite, trei români nu pot rămâne în Germania.

În perioada tristă în care am mai rămas în Germania, sașii care ne auzeau vorbind românește ne întrebau despre posibilitatea de a-și recupera casele din Transilvania, cu toate că în Germania trăiau decent.

loading...

Am părăsit Germania cu un gust amar și cu un geamantan de îmbrăcăminte second- hand. Occidentalilor le place să ofere lucrurile purtate, nefolositoare. Germanilor li se părea că românii sunt un pericol, o plagă.

A urmat sinistrul spectacol din perioada 2015-2016. Germania a primit un milion de migranți cu surle și trâmbiţe, așteptați la gară cu pâine și apă. A urmat dezastrul!

În Africa de Nord, Iordania și Turcia, peste 6,5 milioane de migranți așteaptă să migreze în Europa. Ziarul german Bild a publicat această știre și susține că datele provin dintr-un raport confidențial.

musulmani - Unul dintre teroriștii atentatului de la Londra a fost protagonistul unui documentar realizat de Channel 4

Autoritățile Franceze au identificat peste 700 de persoane cu cetățenia franceză care au aderat la ISIS în anul 2016, 500 de belgieni și lista poate continua. Pentru toate aceste persoane statele europene au investit sume enorme în educație și ajutoare sociale.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top