UNIVERSURILE PARALELE EXTRATERESTRE AU ATACAT UNIVERSUL NOSTRU

0

O teorie nouă, numită biocentrism, are din ce în ce mai mulți susținători. Această teorie susține existența mai multor universuri paralele care conform acestor susținători, noi oamenii nu murim. În timpul așa-zisei morți, corpul nostru fizic moare, iar energia pe care o emană corpul nostru, trece în alt univers.

Energia care se degajă din corpul nostru, nu poate fi creată artificial și nici distrusă. Specialiștii susțin că există o energia în creier de 20 de watts. Creierul este ca o fântână care degajă această energie, în mod constant și că aceasta după moartea fizică se transferă într-un alt univers. Revista americană Știința prezintă un studiu al unui cercetător care își pune întrebarea de unde vine această energie? Suntem înzestrați cu ea la naștere, după care ea își începe un alt parcurs?

De unde poate veni această energie? Unii specialiști susțin că ea vine dintr-un alt univers. Einstein a spus, înainte să moară, că diferența dintre trecut, prezent și viitor, este o idee obsedantă. Existența este dincolo de timp, este trecerea pe care energia o face în alt univers, și implicit cu ea viața continuă. Robert Lanza este unul dintre fondatorii biocentrismului și susține că viața a creat universul și nu invers.

Lanza susține că ceea ce noi percepem ca realitate, este de fapt conștiința noastră. Spațiul și timpul nu sunt realități absolute, ci mai degrabă instrumente ale minții noastre. Lanza susține că materia fără conștiință, nu este decât o stare de probabilitate.

În afara percepției noastre, timpul nu are o existență reală. Timpul și spațiul există pentru că noi existăm. Ce înseamnă materia, spațiul și timpul fără ca noi să existăm?  Lanza a asemuit biocentrismul cu o pânză de păianjen. Păianjenul este observator, care primește vibrații prin firele de pânză și astfel poate prinde prada. Noi, oamenii, suntem așezați pe o pânză care este formată din timp și spațiu. Ce ar însemna această pânză dacă nu ar exista oamenii și animalele?

Nimic, spune Lanza. De aici s-a format biocentrismul, care susține că viața a creat universul. În laborator s-a realizat un experiment interesant. O particulă subatomică trece ca un glonț prin două fante numai dacă o privești, altfel, particula trece ca un val. Revenind la legătura dintre biocentrism și moarte, Lanza susține existența mai multor universuri paralele, care nu comunică între ele. El admite că moartea nu distruge decât corpul.

Liderul spiritual Chopra susține această teorie și consideră că înaintașii noștri considerau același lucru.
Ipoteza că universul nostru nu este singurul este o ipoteză susținută de telescopul spațial Planck. Folosindu-se de aceste date, oamenii de știință au reușit să creeze cea mai exactă hartă de până acum a fundalului microundelor, așa-numita radiație relicvă cosmică de fond, care a rămas prezentă de la începutul universului.

Ei au descoperit că universul are o mulțime de adâncituri întunecate, putând fi asemănate cu niște lacune sau găuri extinse. Cercetătorii susțin că aceste anomalii sunt produse de influența pe care o au celelalte universuri. Se vorbește despre anumite atacuri pe care celelalte universuri le au asupra universului nostru. Creierul este un computer cuantic perfect, iar conștiința este o cantitate de informație stocată la nivel cuantic. Fizica cuantică a acceptat ideea că există mai multe spații paralele, mai mult, unii cercetători susțin că există universuri paralele ale extratereștrilor. În aceste universuri, legile fizicii nu reacționează ca în universul nostru.

exista viata dupa moarte fizica cuantica are dovada suprema - UNIVERSURILE PARALELE EXTRATERESTRE AU ATACAT UNIVERSUL NOSTRU

Dacă această teorie va fi demonstrată, civilizația va lua o nouă turnură. Putem să ne gândim că energia din creierul nostru, care pleacă în alt univers, se poate materializa într-o conștiință extraterestră?

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și