Descopera

UNIVERSURI PARALELE, LOCUL UNDE EXISTĂM ÎN ALTE IPOSTAZE

S-a scris mult despre avioane care au aterizat la zeci de ani după ce au decolat, despre persoane care susțineau că vin din țări necunoscute, despre persoane care dispar și apar în anumite locuri ale planetei.

S-a scris despre avionul care a aterizat în Bogota în anul 1993 și decolase în anul 1946. Suntem sceptici la astfel de întâmplări, la fel cum am fost și acum 50 de ani când se scria despre posibile telefoane mobile sau laptopuri.

Un tânăr din Suedia nu va uita ziua de 30 august, atunci când repara chiuveta din bucătărie și a făcut o călătorie în timp și s-a văzut cu 40 de ani mai bătrân.

În mai multe cărți privind experimentul Montauk ni se vorbește despre experimentul Philadelphia, în care undele electromagnetice au îndoit lumina în jurul navei USS Eldrige și în urma acestui fenomen nava a devenit invizibilă și a călătorit în timp.

Experimentele au continuat cu alt gen de călătorii. Nu se mai efectuau călătorii fizice, acestea fiind considerate periculoase. S-a optat pentru călătorii ale psihicului la nivel de conștiință.

Dieter Kersting a dispărut din fața unui magazin din Germania, în anul 1991. A fost descoperit în anul 1993, pe o stradă. Vorbea o limbă necunoscută, iar înfățișarea sa era șocantă. Polițiștii care l-au recuperat după stradă i-au administrat un sedativ, pentru că erau convinși că este un psihopat.

loading...

Helmut Stein, medicul care s-a ocupat de acest caz a declarat că Dieter i-a descris traseul pe care l-a parcurs pentru a ajunge în alt univers. La început, totul era negru și a avut senzația de cădere. Dieter a descris o lume a entităților care erau violente și vorbeau o altă limbă.

Acest fenomen a fost numit alunecarea în timp. Au fost cazuri în care o persoană merge pe o stradă și s-a trezit într-un alt univers, preț de câteva minute. Zonele în care se produc astfel de fenomene sunt atemporale.

Teoria universurilor paralele a fost lansată în anul 1957. Se susține că în momentul în care s-a produs Big Bang-ul s-au format mai multe universuri și că timpul se scurge în două sensuri, spre viitor și spre trecut. Ceea ce noi considerăm trecutul pentru universul nostru, înseamnă viitor pentru un alt univers.

Posibilitatea ca timpul să se scurgă în două sensuri este determinată de gravitate. Cele două universuri sunt perfect identice, numai că timpul străbate aceste spații în sens invers.

Fizicianul Fred Alan Wolf spunea că, există în paralel mai mulți tu și mai mulți eu, în același spațiu și timp în care trăim noi, dar în mod normal nevăzuți sau nepercepuți de noi.

univers - UNIVERSURI PARALELE, LOCUL UNDE EXISTĂM ÎN ALTE IPOSTAZE

În aceste universuri, alegerile și deciziile se iau în aceeași clipă în care alegeți sau decideți. Doar rezultatele sunt diferite, ducând la existența unor lumi diferite, dar similare.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top