UNIVERSUL, SEMNALE ȘI ZGOMOTE MISTERIOASE

Specialiștii de la un observator din SUA au dat publicității informația că, în luna februarie 2016, au recepționat un semnal care vine din univers și se repetă.

Până acum au fost recepționate și alte semnale dar acestea nu se repetau. Aceste semnale sunt unde radio care se repetă la intervale scurte de timp.

Specialiștii le descriu ca fiind niște rafale de unde, foarte scurte, repetitive. Numai 20 dintre aceste semnale au putut fi înregistrate, dat fiind durata lor extrem de scurtă.
Subiectul este dezbătut de către specialiștii americani care încearcă să localizeze sursa de proveniență a acestora.

Mult timp, specialiștii considerau că aceste semnale se produc ca urmare a coliziunii sau exploziei unor stele. Ceea ce este interesant este faptul că semnalele se repetă, la intervale egale de timp și au aceeași intensitate.

Unii dintre specialiștii americani au lansat ipoteza că aceste semnale s-au format ca urmare a unui cataclism care a avut loc în univers.

Trei radiotelescoape de ultimă generație au fost puse la dispoziția cercetătorilor americani, pentru a încerca să localizeze galaxia de unde provin misterioasele semnale.
Global News a realizat un raport științific pe seama acestui fenomen și consideră că semnalele sunt de origine nonumană, foarte scurte, repetitive și degajă o energie egală cu cea a Soarelui într-o zi.

Loading...

În anul 2015, astronomii au recepționat interferențe misterioase care proveneau de pe o planetă populată. Aceasta este convingerea specialiștilor americani și conform calculelor planeta s-ar afla 22 de ani lumină, față de Pământ. Un an lumină este echivalent cu 9460 miliarde de kilometri.

În anul 2015, a fost descoperită o exoplanetă care a fost numită Gliese 581g și care se află în orbita unei planete de dimensiuni mici, pitice, de culoare roșie, numită Gliese 581.
Planeta Gliese 581 este de patru ori mai mare față de planeta noastră, are o perioadă orbitală de 37 de zile, iar temperaturile variază între -20 de grade și -12 grade Celsius. Se presupune că planeta are două fețe, una caldă, care permite dezvoltarea formelor de viață și una înghețată.

Cercetătorii din California consideră că planeta se află în afara galaxiei noastre și prezintă condiții de viață asemănătoare cu cele de pe Pământ.

În prezent, au fost descoperite peste 500 de planete extrasolare. În rândul astrofizicienilor americani există convingerea că extratereștrii comunică prin unde radio.

paralleluniversesandgodÎn 7 ianuarie 2016, în mai multe orașe din Tunisia, Casablanca, Tanger, au putut fi auzite zgomote sinistre care veneau din cer.

Specialiștii au considerat că acestea s-au format ca urmare a exploziilor solare sau a furtunilor magnetice.

loading...

Comentariile sunt închise.