UNIVERSUL ASTRAL, CEL DE AL DOILEA PLAN AL EXISTENTEI NOASTRE

UNIVERSUL ASTRAL, CEL DE AL DOILEA PLAN AL EXISTENTEI NOASTRE

John este un tânăr american care a fost eroul unui întâmplări greu de explicat. Tânărul era pasionat de motociclism, pasiune care ar fi putut să-i fie fatală. În anul 2018, a suferit un grav accident, în urma căruia a avut o experiența de moarte iminentă.

Near Death Experience Research Foundation a prezentat cazul său într-un articol publicat într-un jurnal american. După ce a suferit o puternică lovitură la cap, John a povestit o întâmplare uluitoare, a cărui subiect a fost chiar el.

John susţine că s-a teleportat într-un deșert pe care l-a descris în amănunt. El a fost întâmpinat de morți, membrii ai familiei sale.

În multe religii, iniţiaţii și maeştrii spirituali sunt de acord cu faptul că trupul astral este intermediar între trupul fizic și conștiința spirituală a fiecărui om. Corpul astral nu trebuie confundat cu sufletul decedatului care părăsește trupul lipsit de viața. Corpul astral este uneori vizibil sub forma unei aure colorate care este vizibilă numai pentru cei care au deschis al treilea ochi.

Despre universul astral se spune că este cel de al doilea plan al existenței noastre, deasupra sa fiind dimensiunea supremă. Planul astral nu are legătura cu planetele, stelele sau alte corpuri cereşti. Iniţiaţii pot vedea cu ochii minţii multitudinea de spirite care ne înconjoară într-o lume a invizibilului.

De-a lungul timpului, omenirea a fost preocupată de lumea de dincolo și de călătoriile astrale. Subdiviziunile planului astral au o varietate incredibilă, de la paradis până la iad. Textele sacre hinduse descriu extreme incredibile care se formează în funcție de nivelul de vibraţie al entităţilor care le populează.

În secolul al XIX-lea a fost creată Societatea pentru Cercetări Metapsihice. Oamenii au făcut cunoștința cu fenomenul de dedublare astrală, momentul în care conștiința părăsește la comanda corpul fizic, pentru a călători în lumile din planul astral.

rp_dedublare-astrala.jpg

Cei care au reușit să efectueze călătorii astrale intra într-o stare intermediară în care chakrele din zona frunţii se deschid. Trupul rămâne într-o stare de comă, iar sufletul își începe călătoria, atât cât îi permite cordonul de argint, legătura dintre ombilicul corpului fizic și cel al corpului astral.

CATEGORIES
Share This
>