Unde sunt extratereștrii? Teorii și ipoteze interesante

Unde sunt extratereștrii? Teorii și ipoteze interesante

Profesorul australian Jean Paul Fritz susține că de mai mulți ani, omenirea nu mai are probe cu privire la existența civilizațiilor extraterestre pentru că acestea nu mai există.

Ei au locuit pe planete precum Venus și Marte, dar din cauza schimbărilor climatice sau a unor catastrofe naturale cosmice sau produse de ei, aceștia au dispărut.

Și omenirea va dispărea la fel

Referitor la omenire, el face o predicție sumbră. Omenirea va dispărea după un scenariu asemănător. Fritz mai susține că există un mare filtru care împiedică civilizațiile să treacă de un anumit prag de dezvoltare. Viața inteligentă este efemeră, dispare rapid și în condiții enigmatice. Mediul primitiv în care s-au născut a fost ostil iar adaptarea dificilă.

Acum 4 miliarde de ani, planetele Marte, Venus și Pământ erau populate de aceste civilizații. Extratereștrii au evoluat până la un anumit nivel, după care au dispărut brusc, a declarat Fritz.

Unde sunt civilizațiile extraterestre?

Trăim într-o galaxie care s-a format acum 13 miliarde de ani și în care există câteva sute de miliarde de stele asemănătoare cu Soarele. Planete de tip terestru sunt câteva miliarde. Se pune întrebarea unde sunt civilizațiile extraterestre?

Cercetătorul Carl Sagan estima că în galaxia noastră sunt peste 10000 de civilizații extraterestre. Enrico Fermi a emis mai multe ipoteze ca răspuns la întrebarea unde sunt extratereștrii.

OZN-uri în România

Nu există viață extraterestră?

Universul este steril ca urmare a unei catastrofe cosmice. Viața a fost curmată ca urmare a acestor evenimente.

 
 • Nu există viață extraterestră inteligentă
 • Conform acestei ipoteze, singurele forme de viață sunt primitive, sub formă de microbi.
 • Extratereștrii nu utilizează tehnologie
 • Dacă există extratereștrii, aceștia nu au mijloace de a comunica cu alte civilizații. Nivelul lor de dezvoltare este inferior omenirii.
 • Extratereștrii au o tehnologie avansată
 • Tehnologia de care dispun extratereștrii nu ne permite nouă, oamenilor, să intrăm în contact cu ei. Modul lor de comunicare ne este imposibil să-l decriptăm.
 • Civilizațiile extraterestre s-au autodistrusAceste civilizații și-au provocat distrugerea. Un conflict cosmic a putut fi cauza acestor dispariţii.Universul, un spațiu plin de pericole
 • Schimbările climatice, asteroizii, meteoriții, coliziunile cu alte planete, violentele erupții solare, pot fi câteva din cauzele care au dus la aceste dispariții.
 • Calea Lactee, prea mare pentru a comunica
 • Galaxia noastră are un diametru de 100000 de ani lumină. Comunicare între civilizații în această imensitate poate dura sute sau mii de ani.Extratereștrii ne evită
 • Este o ipoteză conform cărei alte civilizații nu sunt dornice să intre în contact cu omenirea.
 • Extratereştrii sunt deja printre noi
 • De zeci de mii de ani, extratereștrii ne monitorizează în cel mai discret mod. Oamenii sunt un experiment al lor.

Așadar, unde sunt extratereștrii?

OZN-uri în România

Ronald Reagan a fost cel de al 40-lea președinte al SUA, în perioada 1981-1989. În anul 1987, Reagan a avut un discurs memorabil în Ansamblul General al Națiunilor Unite. El susținea pericolul extraterestru și existența extratereștrilor printre noi, oamenii.

În galaxia în care trăim există miliarde de planete asemănătoare cu Pământul și tot atâtea stele asemănătoare cu Soarele. De ce nu am intrat în contact cu aceste civilizații?
Vă prezentăm câteva explicații în acest sens.

Nu există extratereștri

Este una dintre aceste posibilități. Toate civilizațiile extraterestre au fost distruse printr-un război galactic.

Nu există forme de viață extraterestre inteligente În Univers, nu există decât forme de viață microbiene, primitive.

Extratereștrii nu utilizează tehnologie

Chiar dacă există civilizații extraterestre, acestea nu dispun de tehnologia de a comunica cu alte civilizații.

Extratereștrii utilizează o tehnologie mult prea avansată

Modul lor de a comunica este imposibil de a fi decriptat de oameni.

Civilizațiile extraterestre se autodistrug

Civilizațiile numite inteligente și-au creat propria distrugere, s-au autodistrus. Care ar fi aceste cauze? Războaie nucleare, schimbări climatice, epidemii, boli.

OZN-uri în România

Universul, un loc periculos

Numai pe Pământ, au avut loc șase extincţii în masă. Toate au avut drept cauză schimbările climatice, asteroizi sau meteoriţi.

Calea Lactee, prea mare

Calea Lactee are un diametru de 100000 de ani lumină. Pentru ca un semnal să ajungă într-o altă zonă a galaxiei este nevoie de câteva mii de ani. Unui semnal emis acum 100 de ani de la o distanță de 10000 de ani lumină, îi sunt necesari 9900 de ani pentru a ajunge pe Pământ.

Căutăm extratereștri de prea puțin timp

Loading...

Omenirea nu a avut tehnologia necesară pentru a descoperi civilizații extraterestre. În ultimii 50 de ani, oamenii au dispus de telescoape performante, sateliți sau nave spațiale care să cerceteze Universul.

Extratereștrii ne evită
Nu transmit semnale și nu vor să intre în contact cu noi.
Extratereștrii sunt pe Pământ

Vizitatorii, așa au fost numiți încă din cele mai vechi timpuri, sunt deja printre noi. Ei sunt cei care ne-au adus pe această planetă, au ridicat piramidele și au ajutat la evoluția oamenilor. Ne monitorizează continuu. Omenirea este un experiment.

CATEGORIES
TAGS