Un vulcan din Mexic banuit a fi o baza extraterestra

Un vulcan din Mexic banuit a fi o baza extraterestra

Popocatepetl, uneori numit El Popo sau Don Goyo împreună cu așa numitul frate mai mic vulcanul Iztaccíhuatl 5.286 m alcătuiesc vulcanii gemeni din Mexic. Cu înălțimea actuală de 5.462 m, este în America de Nord vulcanul al doilea că înălţime, iar în Mexic al doilea munte după Citlaltepetl. Ultima erupție 21 decembrie 1994 a avut loc după o pauză de ca. 50 de ani. Pe limba indiană a aztecilor denumirea vulcanului tradusă ar fi „muntele ce fumegă“.

După o legendă aztecă, vulcanul a fost soldat în slujba regelui, care se îndrăgostește de prințesa Iztacihuatl. Popocatepetl nu se mai reîntoarce dintr-o incursiune militară, Iztaccihuatl se sinucide, crezându-l căzut pe câmpul de luptă. Reîntors victorios din incursiune găsește corpul neînsuflețit al iubitei sale. În durerea lui așază corpul iubitei sale pe un munte și veghează lângă ea cu o făclie fumegândă.

Autoritățile mexicane au emis o alertă cu privire la vulcanul Popocatepetl, care este considerat ca fiind o bază extraterestră. S-a ajuns la această concluzie în urma fenomenelor stranii care se petrec în mod repetat deasupra vulcanului. Periodic, nave extraterestre sunt filmare cum intră și cum ies din conul vulcanului. Activitatea extraterestră pare să se fi intensificat în ultima perioadă, fapt pentru care diverse filmări au fost puse la dispoziția publicului larg.

ozn marte

După cum se poate observa și în filmarea alăturată, o farfurie zburătoare se apropie cu o viteză fantastică de conul vulcanului, după care încetinește și dintr-o dată dispare în interiorul vulcanului. Aceste fapte bizare sunt imposibil de explicat, iar singura logică este că acolo se află un punct strategic folosit de extratereștri pentru a sta ascunși de ochii oamenilor.

Loading...
loading...

Related posts