Un vapor fantoma din secolul al XV-lea a fost fotografiat in largul coastelor britanice

O familie de turiști britanici, aflată în vacanță în dependența britanică Guernsey, a reușit să facă fotografia vieții lor. Soții Cook circulau cu mașina pe digul care desparte țărmul de ocean, când au zărit un vapor ciudat care naviga haotic.

Atunci au oprit mașina și au început să-l fotografieze. După cum a relatat Bill Cook, era o zi încețoșată, dar cu toate acestea se putea zări destul de bine până la câteva mile în largul mării.

Vaporul părea desprins dintr-o altă epocă și nu avea nimic în comun cu cele din ziua de astăzi. Ceața destul de densă nu oferea o vizibilitatea foarte bună, dar camera de fotografiat a reușit să surprindă foarte bine faptul că cei doi soți erau martorii unei ciudățenii.

Am privit vaporul pentru câteva secunde, apoi am început să-l fotografiez. Semăna atât de bine cu o ambarcațiune din secolul al XV-lea, exact la fel cu cea pe care o folosea John Cabot„, a declarat bărbatul.

Această fotografie a surprinde o navă din secolul al XV-lea cum naviga în voie în timpurile noastre. Imediat după întâmplarea terifiantă, cei doi soți au mers în portul din Guernsey pentru a se interesa dacă există o replică ale vapoarelor din trecut, care efectuează curse de agrement. Răspunsul reprezentanților portului a fost negativ și atunci cei doi soți și-au dat seama că tocmai fotografiaseră un vapor fantomă, care probabil a aparținut chiar lui John Cabot.

Loading...

Această întâmplare bizară nu poate să fie explicată decât de teoria anomaliei temporale, unde trecutul se întâlnește cu prezentul și viitorul.

Cu toate acestea, această teorie nu a fost niciodată demonstrată, dar de-a lungul timpului mai multe întâmplări asemănătoare s-au petrecut în diverse zone ale globului. Cum a fost posibil ca un vapor din secolul al XV-lea să navigheze pe mare în anul 2012 fără să fie detectat de radare?

Ce este Guernsey?


vapor fantoma

Guernsey este o dependență a coroanei britanice formată din câteva Insule ale Canalului. Este situată în largul coastelor Normandiei, iar în timpul verii este o destinație agreată de turiști atât francezi cât și englezi.

Apărarea și relațiile internaționale sunt asigurate de Regatul Unit dar Guernsey nu face parte din acesta și nici din Uniunea Europeană. Din bailiwickul Guernsey mai fac parte și insulele Alderney, Sark, Herm, Jethou, Brecqhou, Burhou, Lihou și alte insule mai mici.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și