Bizar

Un specialist spaniol a reușit să fotografieze mai multe ființe dintr-o lume paralelă – foto

Daniel Nemes, un recunoscut om de știință spaniol, susține că în viitorul apropiat va finaliza un aparat bizar cu care oamenii vor putea să vadă ființele din alte dimensiuni.

Omul de știință spaniol, locuiește de mai bine de 13 ani în Chile, loc unde cercetează astronomia. În urmă cu câțiva ani, Nemes a luat contact cu numeroase teorii și simulări ale multiuniversului și atunci a fost momentul în care a înțeles că lumile paralele sunt o realitate.

De atunci, lucrează la un proiect îndrăzneț care are ca scop final realizarea unui aparat, cu care oamenii vor putea să observe și să înțeleagă ființele care vin din alte dimensiuni.

Până în prezent, pentru fotografierea acestor ființe, oamenii de știință foloseau diverse filtre, dar odată cu acest proiect metoda de fotografiere va fi revoluționată.

Nemes a numit acest aparat ENERGIVISION și are la bază același principiu ca al unui aparat de fotografiat, însă tehnologia este mult mai avansată. În acest fel, specialistul susține că prin adăugarea unor ecrane ultra sensibile, cu ajutorul cărora se pot distinge planurile multidimensionale.

Chiar dacă știrea a apărut în presa chiliană, se pare că nimeni din spațiul științific nu este interesat de acest aparat. Cu toate acestea, chiar dacă aparatul nu este finalizat, specialistul a făcut publice o serie de fotografii care înfățișează numeroase ființe care trăiesc într-o dimensiune paralelă.

loading...

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top