Conspiratii

Un specialist britanic susține că Ebola este de origine extraterestră

Mai mulți oameni de știință au convingerea că o amenințare sau un atac, dintr-o lume exterioară, este pe cale să se producă. Un virus controversat, ajunge pe Terra printr-o modalitate necunoscută încă, pentru ca mai apoi să se dezvolte și chiar să devină indestructibil, pentru ca mai apoi să extermine parțial sau în totalitate omenirea.

Michael Crichton a sugerat în filmul pe care l-a regizat, Andromeda, un astfel de scenariu, când o navă spațială americană ajunsă în Cosmos a contactat un virus mortal pe care l-a adus pe Pământ, pentru ca mai apoi omenirea să-și găsească sfârșitul. Acest scenariu este intriga unui film, dar pentru că în ultimele săptămâni, Ebola prezintă manifestări inexplicabile, există câțiva oameni de știință, care subliniază originea extraterestră a virusului.

Ebola se răspândește cu o viteză incredibilă, iar numărul victimelor crește înspăimântător de repede. Conform datelor emise de Organizația Mondială a Sănătății bilanțul epidemiei a depășit bariera de 1000 de de decese, iar prognozele evoluției sunt de-a dreptul incredibile. Virusul de răspândește cu o viteză impresionantă și noi cazuri de înregistrează zilnic în diverse zone ale globului. Virusul pare incredibil de puternic și în ciuda faptului că în prezent se dezvoltă numeroase medicamente, încă neomologate, nu se poate spune cu exactitate dacă va fi eradicat.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Ashley Dale, om de știință britanic în cadrul Universității din Bristol, a declarat că există șanse foarte mari ca Ebola să aibe origini extraterestre. Dale spune că în fiecare an planeta noastră este bombardată de numeroși meteoriți, care pot aduce numeroase bacterii și virusuri din cele mai îndepărtate locuri ale Universului.

ebola2 - Un specialist britanic susține că Ebola este de origine extraterestră

Acești meteoriți, purtători de viață în cazul teoriei panspermiei, sau purtători de moarte, în cazul virusului Ebolei, ar fi fost trimiși intenționat de către o civilizație extraterestră, care din diverse motive dorește să producă marea invazie. Această procedură este una tăcută, care nu atrage atenția și nici nu produce panică în rândul oamenilor care își continuă viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Dacă este o simplă teorie a conspirației sau un scenariu real, doar viitorul va demonstra. Până atunci, orice ipoteză trebuie tratată ca atare, dar nu ignorată.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top