Bizar

UN ȘOC EMOȚIONAL POATE PRODUCE CANCERUL

Ryke Hamer este un medic german care a tratat peste 31000 de pacienți, stând de vorbă cu ei. În aceste discuții medicul explica pacientului legătura dintre starea mentală și boală. Conform lui Hamer boala este cauzată de un program mental distructiv sau de un șoc emoțional.

El a numit acest șoc Sindromul Dyrk Hamer, după fiul său, care a murit la vârsta de 19, prin împușcare.
La câteva luni, moare și soția sa, iar după un an, doctorul se îmbolnăvește de cancer la testicule. Deoarece avusese o sănătate de fier, până la moartea fiului, el a pus apariția cancerului său, pe seama șocului emoțional pe care l-a avut ca urmare a celor două decese.

Hamer a început să investigheze istoricul pacienților bolnavi de cancer. Hamer a descoperit că orice boală, nu numai cancerul, este controlată de o zonă a creierului, care este legată de un eveniment traumatizant. Pe tomografie el a sesizat apariția unor vibrații anormale, vizibile sub formă de cercuri concentrice.

Oamenii cu același tip de cancer aveau vibrații în aceeași zonă a creierului. Fiecare formă de cancer are o zonă corespondentă în creier, care nu mai funcționează normal. Pentru studiile și afirmațiile pe care le-a susținut în fața confraților săi, i s-a retras dreptul de a mai profesa.

În anul 1997, este arestat pentru că a stat de vorbă cu patru persoane bolnave de cancer. După cinci ani, unul dintre procurorii care a anchetat cazul doctorului, a declarat că doctorul avea fișe medicale pentru 6500 de pacienți bolnavi de cancer. Cu toate că se aflau în faza terminală a bolii, 6000 au supraviețuit. În medicina clasică, din 6500 de pacienți, 6000 mor.

În una din lucrările sale, numită Regula de Fier a Cancerului, medicul susține că fiecare boală are drept cauză un conflict care generează un șoc emoțional, care îmbolnăvește mai întâi, creierul și apoi se răsfrânge asupra unui organ. O altă concluzie se referă la tipul conflictului care a generat șocul emoțional. Fiecare tip conflictual acționează într-o altă zonă a creierului.

loading...

Cu cât conflictul durează mai mult, cu atât organul se îmbolnăvește mai rău. Șocul emoțional ia prin surprindere individul care este total nepregătit. Același lucru se întâmplă și la animale. Pierderea grupului, a unui pui, sunt șocuri care declanșează boli grave. Conform doctorului Hamer, cerebelul este programat cu instrucțiuni de supraviețuire, reproducere, respirație, hrană. Creierul mare este codat pe teme mai avansate, cum ar fi, conflicte de identitate, de separare, autoapreciere, respect.

Doctorul Hamer face o paralelă între cancerul de plămân și frica de moarte. Persoana în cauză a suferit un atac de panică, situație care l-a făcut să nu poată respira. Ca urmare a acestui șoc, celulele pulmonare alveolare încep să se multiplice, pentru a asigura o mai bună funcționarea plămânilor. Această aglomerare de celule va duce la formarea unei tumori. Doctorul Hamer este convin că frica de moarte, atacul de panică, sunt cauze fundamentale care duc la crearea tumorii pulmonare.

cancer 1 - UN ȘOC EMOȚIONAL POATE PRODUCE CANCERUL

Cancerul de sân se produce ca urmare a conflictului mamă-copil. Boala grea a unui copil sau moartea sa, declanșează o multiplicare a glandei mamare, care va genera o tumoră. Tot mai mulți specialiști au început să susțină teoria lui Hamer, recunoscând în același timp, că tratamentul chimioterapeutic este un mare eșec, în tratarea cancerului.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top