The news is by your side.

Un secret bine pazit: Exista viata pe Marte!

0

La începuturile anilor ’70, guvernul american a pus bazele Proiectului Marte. Atunci a fost pentru prima dată când omul a devenit interesant de o sumedenie de aspecte referitoare la planeta Marte. În urma acestei ample cercetări, mai mulţi oameni de știință au fost angrenați în diverse proiecte adiacente. De-a lungul timpului, s-au născut diverse teorii conspiraționiste, care mai de care ciudate, care aveau o bază comună: există viață pe Marte!

S-a vehiculat ideea că sub scoarța planetei Marte există o civilizație secretă, care i-a contactat pe americani, încă din anii ’70 în vederea dezvoltării unui perimetru comun de apărare. O civilizație extraterestră ostilă amenința încă de pe atunci cele două planete și în vederea apărării, cele două civilizații, cea de pe Marte și omenirea, au dezvoltat mai multe strategii de apărare.

Autoritățile americane păstrează cu sfințenie acest secret. Cei care au avut curajul să facă diverse dezvăluiri despre ceea ce se petrece pe Marte au fost exterminați. Acest secret este foarte important pentru SUA, mai ales că se vehiculează și faptul că Barack Obama (Barry Soetoro, numele adevărat deţinut în tinereţe) este parte componentă al acestui plan ultrasecret. Chiar şi grupuri din programulDisclosure” (Dezvăluirea, a lui Steven Greer) folosesc tactici de dezinformare şi manipulare pentru a acoperi programul Marte.

Se mai presupune că americanii au construit mai multe baze secrete pe Marte, iar civilizația marțiană pe Terra. Între aceste baze există permanent un schimb de informații și se efectuează teleportarea oamenilor între cele două planete. În vederea confirmării unei asemenea informații, drept mărturie este declarația unuia dintre participanții proiectului Marte, Arthur Neumann. Pe 25 iulie 2009, la Congresul European Exopolitica de la Barcelona, domnul Neumann a declarat public:Exista viaţă pe Marte. Exista baze pe Marte. Am fost acolo”. La puțin timp după această declarație șocantă, Neumann participă la un interviu din cadrul unei emisiuni televizate,Discuţii despre viitor”, unde oferă toate amănuntele necesare pentru ca toată lumea să înțeleagă cea ce se petrece sub scoarța lui Marte.

O altă mărturie bizară a fost făcută de Michael Relfe, fost agent în cadrul armatei americane. Relfe povestește în cele două cărți pe care le-a publicat cum a fost teleportat pe Marte, într-o bază secretă americană și cum și-a petrecut o parte din viață acolo. Relfe a călătorit în timp prin teleportare şi i s-a aplicat o regresie temporală de 20 de ani, fiind trimis înapoi în 1976 (timp pe Pământ) într-o bază militară americană. Apoi a servit 6 ani în această bază până în 1982 când a fost trecut în rezervă. Michael Relfe povestește în cărțile sale că există două tipuri de oameni care ajung să fie teleportați pe Marte. Primii sunt politicienii, care ajung din diverse motive în bazele secrete de pe planeta vecină și care stau doar câteva săptămâni. Ceilalţi sunt cei care fac parte din personalul permanent, care sunt trimiși pentru 20 de ani în bazele secrete. Când li se sfârşeşte acest ciclu, sunt supuşi regresiei temporale şi aduşi în realitatea spaţio-temporală de origine de unde a fost preluat iniţial pe Pământ.

marte-inside Un secret bine pazit: Exista viata pe Marte!

Acestea sunt doar câteva dintre mărturiile existente cu privire la misterioasa viața de pe Marte. Ținând cont de numărul foarte mare al martorilor este puțin probabil ca adevărul să fie distorsionat. Dacă aceste declarații sunt cu adevărat reale atunci putem spune că suntem mințiți cu nerușinare când vine vorba despre viața din Univers. Cu toate acestea, este foarte puțin probabil că mai mulți oameni, fără nicio legătură reală între ei, să inventeze povești conspiraționiste despre civilizații dubioase care se află în subteranul lui Marte. Adevărul este dincolo de noi și probabil că nu îl vom afla niciodată.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și