Bizar

Un satelit pierdut în spațiu de mai bine de 50 de ani a început să transmită mesaje bizare

Astronomii de la NASA au recepționat semnalul satelitului LES1, despre care se credea pierdut pentru totdeauna. Satelitul a fost lansat pe orbită la jumătatea secolului trecut, iar din 1967 și până în prezent nu a mai funcționat.

Oamenii de știință de la NASA au făcut public un fenomen misterios care se petrece cu satelitul LES1. Chiar dacă pare incredibil la prima vedere, satelitul în cauză nu a mai funcționat de mai bine de 50 de ani, motiv pentru care a fost declarat defect.

Mai mult de atât, specialiștii NASA susțin că din 1993 și până în prezent nici nu s-a cunoscut locația sa.

Incredibil sau nu, LES1 a început brusc să funcţioneze și să transmită un semnal ciudat. Acesta a fost primit de NASA și a fost decodificat. Nu s-a făcut public conținutul mesajului, dar există voci care susțin că este vorba de un mesaj extraterestru decât de o informație banală.

Se crede că în 1967 satelitul a fost deturnat intenționat pentru că fără nicio avertizare nu a mai funcționat. Interesant mai este și faptul că nimeni nu a mai cunoscut poziția lui LES1, de parcă se evaporase brusc.

În prezent, din motive încă necunoscute, LES1 a început să transmită ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Bineînțeles că nimeni nu poate să spună cu adevărat ceea ce s-a petrecut cu acest satelit în acest timp, dar în mod misterios și-a revenit și există pe orbită.

loading...

Un alt fapt bizar este că semnalul fluctuează în intensitate, iar satelitul se rotește la fiecare 4 secunde. Pornind de la această informație se poate trage concluzia că cineva sau ceva s-a apropiat foarte mult de satelit și i-a modificat modul de funcționare.

satelit les1 - Un satelit pierdut în spațiu de mai bine de 50 de ani a început să transmită mesaje bizare

Chiar dacă în mod oficial nimeni nu are curaj să vorbească despre ceea ce s-a petrecut cu adevărat cu acest satelit, există unele voci care susțin că a fost reparat de extratereștri pentru a crea un sistem simplu de comunicare cu omenirea.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top