Bizar

Un satelit NASA a capturat sute de lumini misterioase pe Terra

Unul dintre cele mai interesante mistere sunt luminile bizare de pe Terra. Acestea au fost detectate de NASA cu ajutorul unor sateliți din jurul planetei noastre.

Pe parcursul unui an întreg satelitul DSCOVR a înregistrat sute de lumini ciudate, care proveneau de pe Terra. Interesant este faptul că aceste flash-uri au fost observate pentru prima dată de celebrul astronom Carl Sagan în 1990. Sagan susține a că aceste lumini misterioase nu pot fi explicate și sunt un adevărat mister.

În prezent, specialiștii NASA se confruntă cu același lucru. Nimeni nu poate explica originea acestor lumini misterioase. Inițial, specialiștii au crezut că este vorba despre lacuri care reflectă lumina, dar în cele din urmă au renunțat la această teorie pentru că flash-rile sunt de-a dreptu gigantice.

NASA informează că satelitul DSCOVR a înregistrat în ultimul an nu mai puțin de 866 de astfel de lumini. Chiar dacă imaginile au fost studiate din toate punctele de vedere, luminile au creat mai multe întrebări decât s-au găsit răspunsuri.

O ipoteză ar fi că luminile se datorează micilor cristale de gheață, care se află în atmosferă.

earth flash may 1024 - Un satelit NASA a capturat sute de lumini misterioase pe Terra

Nu se poate spune cu exactitate care este factorul care provoacă aceste lumini, dar este limpede că se pot vedea din adâncul Sistemului Solar. Specialiștii consideră Pământul precum un bec care semnalizează faptul că deține viața.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top