Un reprezentant al Vaticanului a dezvăluit secretul îngerilor într-o conferință

2

De-a lungul timpului au existat numeroase dezbateri cu privire la îngeri. Au existat numeroși oameni, care aveau legătură cu spiritualitatea sau nu, care au susținut că au putut vedea cu ochiul liber aceste stranii entități energetice.

Biserica susține că îngerii sunt creația lui Dumnezeu, chiar înainte ca Pământul să fie realizat. Ei fac parte din ceruri sau lumea spirituală și nu sunt altceva decât entități imateriale, pure, care au rolul de a menține echilibrul acestei lumi. De cele mai multe ori, îngerii apar în momente cheie ale existenței oamenilor și pentru că nu au formă fizică s-a presupus că sunt dotați cu aripi pentru a zbura.

În cadrul unei conferințe, care a avut loc la Vatican, preotul Renzo Lavatore a făcut lumină cu privire la existența și forma lor. În opinia Lavatore, îngerii există sub forma unor particule și doar atunci când razele de lumină îi ating devin vizibili pentru ochiul uman.

„Oamenii au o imaginație bogată și pot vedea îngerii în diverse feluri, dar trebuie să înțeleagă că un înger nu are niciodată aripi. Ei nu au nici formă fizică, ci sunt doar particule energetice”, a declarat Lavatore.

Această declarație a stârnit diverse comentarii în rândul opiniei publice pentru că astfel Vaticanul recunoaște faptul că dincolo de materie există și alte lumi, precum și faptul că suntem vegheați permanent de supușii creatorului nostru.

Cuvântul înger se trage din greacă și semnifică mesager. În antichitate îngerii erau considerați mesagerii zeilor, care erau trimiși pe Terra pentru a modifica destinul oamenilor. De asemenea, se mai considera și faptul că îngerii deschideau drumul spiritual al omului pentru ca forțele răului să nu ajungă ca să răspândească materialismul în rândul oamenilor.

ingeri - Un reprezentant al Vaticanului a dezvăluit secretul îngerilor într-o conferință

Un om salvat de un înger

Filmarea alăturată demonstrează cel mai bine cum un înger își face apariția și salvează un om de la moarte. Evenimentul s-a petrecut în China și a șocat întreaga opinie publică pentru că ceea ce se petrece este de-a dreptul incredibil.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și