Un raport declasificat în Marea Britanie confirmă prezența extratereștrilor pe Terra

0

Un raport, realizat de agențiile de securitate din Marea Britanie, declasificat recent, descrie cu lux de amănunte prezența entităților extraterestre pe Terra, dar și performanțele extraordinare ale OZN-urilor.

Raportul este unul extrem de stufos, adică în peste 400 de pagini sunt descrise ființele extraterestre care au fost văzute pe teritoriul Marii Britanii în ultimul deceniu. Mai mult de atât, există numeroase pasaje în care sunt caracterizate OZN-urile care au făcut obiectul cercetării.

Aparatele de zbor extraterestre dețin capacități extraordinare și sfidează orice lege a fizicii cunoscută de oameni. Ele sunt capabile să schimbe direcția de zbor la orice viteză și chiar să devină invizibile ochiului uman în anumite condiții. Viteza de zbor este una incredibilă și tehnologia de la bordul acestora este încă de neimaginat.

Acesta este unul dintre pasajele impresionante care se regăsesc în acest raport, care a purtat timp de ani de zile amprenta top secret și care a fost pus la dispoziția publicului larg odată cu aprobarea legii cu privire la libertatea de informare.

Chiar dacă în ultimii ani, agențiile specializate din Marea Britanie au declarat că fenomenul OZN nu reprezintă un punct de interes, odată cu declasificarea acestui dosar stufos, putem spune că în ultimii 10 ani lucrurile au stat chiar invers.

Nick Pope, un ufolog celebru, este de părere că această documentație este doar o parte a adevărului, care s-a făcut public într-o formă obiectivă. Cu siguranţă că autoritățile cunosc mult mai multe detalii cu privire la extratereștri care vizitează Terra constant, dar din motive de securitate națională nu vor face niciodată public întreaga poveste.

extraterestri pe terra - Un raport declasificat în Marea Britanie confirmă prezența extratereștrilor pe Terra

Interesant mai este faptul că acest raport a apărut în lumina reflectoarelor în același timp în care candidata la președinția SUA, Hillary Clinton, a declarat că dacă va câștiga alegerile va face public tot adevărul cu privire la extratereștri. Cu siguranță că acest adevăr este unul stufos, care va schimba percepția întregii omeniri asupra vieții.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și