The news is by your side.

Un raport al unei comisii de la Natiunile Unite dezvaluie ca ne indreptam spre o era glaciara

0

Ultima glaciațiune de pe Terra s-a produs în urmă cu 13.000 de ani. Pentru că planeta noastră trecuse printr-o perioadă de încălzire succesivă, topirea unor ghețari de mari dimensiuni au făcut ca apa caldă să pătrundă în oceane. De aici nu a mai fost decât un sigur pas pentru ca iarna globală să se dezlănțuie în întreaga lume.

Acest proces este un paradox, pe care oamenii de l-au înțeles până în prezent și au continuat să polueze ca și cum nimic nu se va întâmpla. În cele din urmă, paradoxul pare că se va repeta și că ne vom îndrepta spre o nouă eră glaciară.

Un raport secret, realizat de o serie de oameni de știință renumiți arată că omul a contribuit decisiv la schimbarea temperaturii globale. Până în 1997, încălzirea globală s-a petrecut treptat și a influențat nu doar schimbarea climei, dar și topirea masivă a ghețarilor. Odată cu trecerea anului 1997, apa caldă se pare că a ajuns în oceane și curenții au fost modificaţi.

Raportul unei comisii din cadrul Națiunilor Unite susține că gheața care acoperă oceanele lumii a ajuns să ocupe circa 60% din suprafața totală. Acest procentaj este unul alarmant și îi împinge pe oamenii de știință să susțină că ne îndreptăm, cu pași repezi, spre ceea ce s-a întâmplat cu 13.000 de ani în urmă. Scenariul este unul similar și dacă în trecut nu s-a putut determina ceea ce a contribuit la încălzirea climei, în prezent lucrurile sunt atât de clare. Poluarea excesivă și indiferența față de mediul înconjurător vor împinge întreaga planetă spre o nouă era glaciară.

Deși sezonul rece nu a început, ciudat și inexplicabil este faptul că gheața a început să se formeze. Între Canada și Rusia, în zona nordică, s-a format deja o bucată de gheață de mărimea Europei. Acest fapt este de-a dreptul uimitor și prevestește astfel că paradoxul încălzirii globale s-a declanșat.

era-glaciara-400x280 Un raport al unei comisii de la Natiunile Unite dezvaluie ca ne indreptam spre o era glaciara

Nu se poate preciza cu exactitate în cât timp iarna globală se va așterne peste Terra, dar acest fenomen nu mai poate fi evitat indiferent de măsurile care vor fi luate.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și