Un program de calculator prezice că până în 2040 poluarea va distruge întreaga civilizație

Conform revistei științifice Nature , un asteroid se va ciocni cu Pământul în anul 2880 și există posibilitatea ca distrugerea să fie completă. Pe altă parte, Isaac Newton a emis o teorie că Apocalipsa se va petrece în 2060. În conformitate cu acest subiect un program de calculator prezice o schimbare majoră în 2020, iar Apocalipsa în 2040.

Apocalipsa

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au emis diverse teorii cu privire la Apocalipsa. Aceasta este menționată și în Biblie, dar și în alte texte antice. Problema este că nimeni  nu știe cu adevărat când va veni și din acest motiv s-au născut numeroase speculații.

Istoria este cel mai bun profesor. Dacă analizăm toate civilizațiile care au existat pe Terra, indiferent de nivelul tehnologic pe care l-au atins, acestea, în cele din urmă s-au stins. Apocalipsa nu trebuie neapărat să vină sub forma unui cataclism, ci ea poate să însemne pur și simplu sfârșitul civilizației.

Un asteroid lovește Terra

Oamenii de știință confirmă teoria că în anul de grație 2880, un asteroid imens va distruge Pământul. Dacă până în acel an, omenirea nu va descoperi o tehnologie prin care ar putea schimba traiectoria steroidului, atunci omenirea nu va mai exista. Cu toate acestea, modul în care avansează tehnologia este unul îmbucurător și se arată perspective optimiste.

Newton și sfârșitul lumii

Isaac Newton a fost unul dintre cei mai inspirați oameni de știință ai omenirii. Pe lângă teoriile sale revoluționare, el a lăsat posterității o ipoteză despre Apocalipsă. Conform calculelor sale, sfârșitul civilizației se va petrece în 2060.

Se pare că Newton a interpretat într-un fel Biblia și în acest fel a ajuns la această concluzie. Nu se știe cum se va termina viața de pe Terra în conformitate cu teoria lui Newton, dar fizicianul ne atenționa că trebuie să urmărim cele 7 semne, care nu sunt altceva decât cele șapte trâmbițe din Biblie.

Loading...

2020- Apocalipsa în 2040

Dacă cele două previziuni sunt fie îndepărtate sau neclare, precum cea a lui Newton, un program de calculator, dezvoltat de de o echipă de cercetători de la MIT în 1973, ne atenționează cu privire la Apocalipsă.

Interesant este faptul că încă din 1973 se cunoaște această previziune și nimeni nu a făcut nimic. Softul prezice că în 2020 se va petrece ceva pe Terra. Acel ceva nu se referă la un cutremur sau la un asteroid, nici măcar la un război mondial, ci la poluare și schimbările climaterice care vor urma.

Lucrurile sunt extrem de simple și ireal de adevărate. Conform calculelor, în anii următori, populația de pe Terra va atinge cifre impresionante și poluarea va crește considerabil. Acești doi factori vor contribui decisiv la marea schimbare din 2020. Dacă în acel moment, lucrurile nu se vor schimba în bine, atunci va urma 2040, când Terra va fi aproape pustie.

Până în 2020, calitatea vieții pe Pământ va scădea rapid și starea planetei va deveni foarte critică.

„Dacă nu facem nimic, calitatea vieții va fi redusă la zero. Poluarea va deveni atât de gravă încât va începe să omoare oameni. Populația se va reduce atât de mult, încât va fi mai mică decât a fost în 1900. În acest stadiu, între anii 2040-2050, viața civilizată așa cum o știm pe această planetă va înceta să mai existe”, susține unul dintre specialiștii care a analizat concluzia programului.

Problema cea mai mare este că nimeni nu conștientizează acest lucru și se pare că nu există interese ca să fie luate măsuri împotriva poluării. Probabil că deja este prea târziu și că tot ceea ce se va petrece în anii viitori este ireversibil.

În acest context, fie că previziunea este reală sau nu, poluarea ar trebui să reprezinte principala noastră problemă și cu toții ar trebui să ne implicăm pentru stoparea ei.

loading...

Comentariile sunt închise.