Un profet detine harta Raiului

Sibusiso Mthembu, un bărbat din Noua Zeelandă susţine că a fost de patru ori în Rai până în prezent. Pentru că povestirea să să pară cât mai credibila, el a desenat o hartă a Edenului pe peretele casei sale.

Totul a început în anul 1993, când un tanat bărbat înalt i-a spus că este nevoie de el în Rai. Acesta bărbat, pe la 20 de ani, era chiar îngerul Gabriel. Abia peste 5 ani Sibusiso Mthembu a păşit pentru prima dată în rai. Odată ajuns acolo lucrurile erau diferite faţă de Pământ, în primul rând o zi în Eden este echivalentul a 891 de ani pe Pământ, apoi există 11 zone diferite în care oamenii după ce mor pot ajunge.

Aceasta a fost prima vizită a bărbatului în Rai, Sibusiso a mai fost în Paradis în 2004, 2006 şi 2008.
„Atunci când mor oamenii sunt dezorientaţi şi debusolaţi fapt pentru care ajung în primul Rai. După ce se obişnuiesc, sufletele pot ajunge în toate cele 11 zone, unde afla adevărul absolut, pe care nu îl poţi înţelege decât după ce mori.”, a declarat Sibusiso Mthembu.

Despre Dumnezeu, bărbatul spune că L-a văzut şi e tânăr şi are pielea gri, iar Iisus este alb.
În timpul unei vizite de-ale sale, Sibusiso a văzut o adunare mare la care participau şi Iisus, Dumnezeu, Moise, îngeri şi profeţi. Se discută despre o metodă de a lupta împotriva satanismului şi a răului din lume.

De asemenea Sibusiso a explorat un fel de oraş unde spiritele aşteaptă să le vină rândul să se incarneze sub diferite forme.

Pentru că povestirile sale să prindă contur, Sibusiso a desenat pe peretele casei sale o hartă a întreg Paradisului şi a publicat mai multe cărţi în care descrie cu lux de amănunte peripeţiile sale.

Loading...loading...
S-ar putea să-ți mai placă și