Un prezentator radio din 1933: În următorii 200 de ani vom descoperi o specie extraterestră și vom conviețui cu ea

Una dintre cele mai spectaculoase profeții, despre viitorul omenirii, a fost realizată în 1933, la un post de radio american. Profeția, în sine mai mult o expunere a prezentatorului radio, se caracterizează printr-o înșiruire de idei despre următorii 200 de ani.

Atunci când a fost realizată profeția, în 1933, de către un prezentator radio, aceasta nu a fost luată în seamă, ci a fost considerată mai mult de divertisment. Prezentatorul radio a expus mai multe idei, despre cum vede el viitorul și le-a transmis ascultătorilor săi că abia peste 200 de ani se va vedea dacă a avut dreptate sau nu.

„În 2133, vom putea privi înapoi și vom vedea dacă predicțiile mele sunt corecte sau nu.”, susținea prezentatorul radio după ce a expus profețiile.

Anii au trecut, iar în prezent, numeroase din previziunile sale s-au îndeplinit, motiv pentru care ziarul Express.co.uk i-a dedicat o pagină specială din ziar. De asemenea, canalul de Youtube Apex TV a realizat un clip cu privire la profețiile omului de radio.

Omul de radio își începe narațiunea prin a saluta oamenii viitorului.

„Dacă se întâmplă să fiți o persoană din viitor care ascultă această înregistrare, atunci vă transmit salutări. Aceasta este într-un fel, o comunicare unică între mine din anul 1933 și voi, din orice an sunteți.”

Loading...

Al doilea război mondial

Profetul susținea în 1933 că va urma un alt război mondial, care va avea menirea să schimbe lumea pentru totdeauna. În urma acestui război mondial, progresele tehnologice vor fi uimitoare și astfel omul va atinge cele mai înalte culmi ale dezvoltării. Așa s-a și întâmplat, pentru că imediat după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, tehnologia s-a dezvoltat extrem de rapid.

Automobile fără șofer

O altă previziune făcută de realizatorul emisiunii radio se referă la automobilele din viitor. El susținea că acestea vor deveni independente și că nu va mai fi nevoie de cineva care să le conducă. În prezent se lucrează la aceste automobile și în câțiva ani, mașinile fără șofer vor deveni o normalitate.

Descoperirea unei specii extraterestre

Unul dintre cele mai savuroase puncte ale previziunilor este cel care se referă la descoperirea unei specii extraterestre.

„Vă prezic ca în următorii 200 de ani vom descoperi o nouă specie, care nu este de pe Pământ, ci mai degrabă dintr-o galaxie îndepărtată și vom trăi împreună”.

extraterestrii

Această idee este una extrem de interesantă, în condițiile în care omul aleargă neîncetat pentru descoperirea vieții extraterestre. Până în prezent, acest fenomen nu s-a petrecut, dar până în 2133 orice este posibil.

Aici găsiți înregistrarea completă a profețiilor prezentatorului radio.

 

loading...

Comentariile sunt închise.