Bizar

Un presupus trunchi de copac fotografiat pe Marte

Un trunchi de copac a fost fotografiat pe Marte, sau cel puțin așa reiese dintr-o fotografie realizată recent de rover-ul Curiosity și publicată de NASA.

Din punct de vedere oficial, Marte este o planetă moartă, care în condițiile actuale nu ar putea să susțină viața. După cum ne-am obișnuit, teoriile făcute publice nu sunt de cele mai multe ori reale și adevărul este ascuns cu nerușinare atunci când vine vorba despre lucruri simple, dar care ar putea să ne schimbe perspectiva asupra vieții.

De-a lungul timpului, rover-ul Curiosity a transmis spre Terra numeroase fotografii controversate. Într-una dintre acestea, se observă o structură care seamănă izbitor de bine cu un trunchi de copac. Nu este pentru prima dată când iubitorii de mistere susțin că pe Marte există numeroase lucruri care ar putea face lumină cu privire la adevărul de pe Marte.

Nu putem spune cu exactitate dacă pe Marte există forme de viață, dar putem să vă aducem aminte că au existat numeroși oameni importanți, din diferite domenii ale științei, care au avut curajul să declare că în trecut pe Marte a existat vegetație și implicit viață. Paradoxal, agențiile specializate, precum NASA, neagă cu vehemență această teorie.

În imaginea alăturată se poate vedea o structură ciudată. Cei de la Paranormal Crucible susțin că este un trunchi de copac pietrificat și aceasta este dovada vie că pe această planetă în trecut a existat viață.

marte - Un presupus trunchi de copac fotografiat pe Marte

Bineînțeles că ceea ce se observă în această fotografie este o simplă presupunere, care nu poate fi demonstrată în prezent. Probabil că viitorul ne va aduce întreg adevărul despre ce a existat pe Marte și ce s-a petrecut cu adevărat. Până atunci nu putem decât să presupunem și nimic mai mult.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top