The news is by your side.

Un portal al timpului filmat in Antarctica – video

0

Săptămânile trecute, cercetătorii de la NASA au făcut o descoperire epocală și anunțau opinia publică că în atmosfera planetei noastre se găsesc diferite portaluri prin care se poate ajunge în diverse puncte din galaxia noastră. Această descoperire ar putea revoluționa modalitatea de deplasare prin Univers pentru că ar scurta în mod considerabil distanțele de mii de ani lumină la doar câțiva ani sau poate mai puțin.

O filmare ciudată a fost încărcată pe Youtube în care se prezintă stația de cercetare Neumayer Station III din Antarctica. Imaginile sunt șocante pentru că pe lângă faptul că nici Soarele sau Lună nu se pot observa, un portal energetic pare să-și facă apariția. Acesta poate să fie chiar un portal despre care vorbeau specialiștii NASA, prin care se poate călătorii fie în diverse puncte din Univers sau cine știe unde.

Fluxul energetic este foarte mare, cauza pentru care pare să acopere tot cerul din Antarctica. Deocamdată, nimeni nu poate să susţină cu adevărat ce reprezintă acest flux energetic și nici care este destinația sa. Cu toate acestea, filmarea este una importantă pentru că doar așa putem să fim la curent cu evenimentele ciudate care se petrec în Antarctica în ultima vreme.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și