Descopera

Un pasaj din Biblie anunță un tsunami uriaș care va distruge Spania și Portugalia

Una dintre cele mai interesante și misterioase cărți biblice este Revelația. Din denumirea cărții reiese semnificația ei: ea dezvăluie secretele viitorului și faptele care se vor întâmpla cu mult timp după scrierea sa.

Mesajul ei este unul pozitiv, nu inspirator de teamă sau de groază pentru cei ce îi slujesc lui Dumnezeu. Deși mulți asociază cuvântul „apocalipsa” cu un necaz de proporții, lucrurile trebuie privite sub cu totul altă perspectivă. Indiferent de ceea ce fac oamenii de Terra, de cum trăiesc sau ce drum adoptă în viața, viitorul a fost scris cu mult timp înainte și nimeni sau nimic nu îl poate schimba.

Codul biblic

Oamenii de știință au confirmat o ipoteză care susține că în Biblie există alături de informațiile spirituale un anumit cod secret care poate dezvălui evenimente care au avut loc cu mii de ani după ce a fost scrisă Biblia.

Codul biblic a fost descoperit în versiunea originală în limba ebraică a Bibliei, în Vechiul Testament. Cel care a descoperit codul biblic este dr. Eliyahu Rips, care este la ora actuală unul dintre cei mai mari experţi din lume în teoria grupurilor, un domeniu de vârf al matematicii care se află la baza fizicii cuantice.

Odată ce acest cod a fost înțeles, numeroase evenimente viitoare vor putea fi prevestite. Singura problemă este că acest cod nu se aplică uniform, adică nu tuturor pasajelor, și din această cauză evenimentele apocaliptice nu pot fi datate cu certitudine.

Tsunamiul devastator și vulcanul gigant din Spania

Un teolog spaniol susține că a descoperit un pasaj în Biblie care ascunde un secret apocaliptic. În viitor, vulcanul Cumbre Vieja, situat în Insulele Canare, va erupe atât de violent încât va arunca lava în apa și așa se va produce un tsunami extrem de violent. Acesta va distruge numeroase orașe din Spania și Portugalia și se va face simțit până pe coasta estică a Americilor.

loading...

Această teorie s-a născut cu ajutorul unui program de calculator, care șterge anumite spații dintre cuvintele din Biblie și formează cuvinte noi. Aceste cuvinte sunt de-a dreptul grăitoare pentru că sunt de-a dreptul grăitoare atunci când sunt puse unul lângă altul.

tsunami biblie - Un pasaj din Biblie anunță un tsunami uriaș care va distruge Spania și Portugalia

Cuvintele cheie extrase sunt: „Canare“, „de mare munte“, „mareelor“, „val“, „teribil“, „moarte“ și „Miami“. Așadar, atunci când acestea sunt legate, concluzia este la îndemâna oricui.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top