Bizar

Un pantof a fost fotografiat pe Marte

Vânătorii de Obiecte Zburătoare Neidentificate (OZN) au descoperit un pantof într-o imagine capturată în 2013 de pe Marte.

Imaginea are o vechime de 3 ani și a fost realizată de rover-ul Curiosity. La prima vedere nimic nu iese în evidență din imaginea în cauză, dar la o privire mai atentă se poate observa un pantof.

De aici și până a face o legătură interesantă cu bătaia unor extratereștri nu a mai fost decât un pas. Bineînțeles că această comparație este una amuzantă pentru că nu ar fi fost posibil așa ceva, dar totuși este interesant faptul că pe Marte există un pantof similar cu cei de pe Terra.

Specialiștii NASA susțin că este vorba despre o piatră oarecare, care fotografiată dintr-un anumit unghi conferă forma unui pantof.

Chiar dacă această descoperire este doar o iluzie optică, de-a lungul ultimilor ani, rover-ul Curiosity a descoperit numeroase obiecte interesante.

De exemplu o scândură sau chiar anumite blocuri de piatră care seamănă cu piramidele. De asemenea, fosila unui dinozaur a fost fotografiată pe Marte.

Acestea sunt doar câteva exemple de descoperiri care ne împing să credem că Marte a fost locuită de anumite civilizații în trecutul îndepărtat.

loading...

pantof marte - Un pantof a fost fotografiat pe Marte

Această teorie este susținută și de specialiști, care au descoperit faptul că acum câteva milioane de ani în urmă Marte deținea o atmosferă similară cu cea de pe Terra și numeroase surse de apă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top