The news is by your side.

Un OZN imens în formă de trabuc pe cerul României (foto)

0

Fenomenul OZN este unul răspândit pe tot globul. În ultimii ani, numeroase cazuri ale apariţiei de obiecte zburătoare neidentificate au fost semnalate, fotografiate sau chiar filmate în diverse zone ale planetei noastre.

Chiar dacă fenomenul a fost prezentat cu precădere în ţări precum SUA, Australia, Canada sau Brazilia, trebuie să menţionăm că OZN-urile sunt văzute şi pe teritoriul ţării noastre. De cele mai multe ori aceste fenomene sunt ignorate pentru că mentalitatea în România nu a ajuns la un nivel de conştientizare absolută a fenomenului, sau pentru că în general ne interesează alte evenimente de viaţă, mult mai palpabile decât cele ale prezenţei extratereştrilor.ozn Un OZN imens în formă de trabuc pe cerul României (foto)

Un cititor fidel al publicaţiei noastre, a fost martorul unui astfel de eveniment bizar şi cu ajutorul unui aparat de fotografiat a reuşit să capteze două imagini incredibile în care apare un OZN gigant în formă de trabuc.

ozn2 Un OZN imens în formă de trabuc pe cerul României (foto)

OZN-ul gigant a fost reperat chiar între nori, deasupra localităţii Petrindu din judeţul Sălaj. Fenomenul este unul interesant şi în acelaşi timp şocant pentru că imagini atât de clare care să înfăţişeze un OZN pe teritoriul ţării noastre sunt extrem de rare.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și