Mistere

Biserica Mănăstirii din Sighișoara
Mistere

Biserica Mănăstirii din Sighișoara și OZN-ul gigantic din pictura murală

3views

Una dintre cele mai fascinante și misterioase picturi murale se află la OZN Biserica Mănăstirii din Sighișoara. Această pictură murală a atras atenția presei străine, care a făcut imediat legătura între Dracula și civilizațiile extraterestre. 

În România există numeroase mănăstiri sau biserici care adăpostesc icoane și picturi bizare. Cel mai ciudat este faptul că nu de puține ori, fie specialiștii sau chiar oamenii obișnuiți au identificat diverse obiecte spațiale neidentificate.

Ceea ce caută OZN-urile în picturile murale este greu de explicat, dar din acest motiv nu putem trece neobservată legătura dintre diverse specii extraterestre și tot ceea ce vrea să însemne religie.

De cele mai multe ori, specialiștii români nu se dau în vânt după elucidarea acestor mistere, motiv pentru care, de fiecare dată, trebuie să apară câte o organizație din străinătate sau câte un specialist pentru a ne deschide ochii cu privire la misterele care ne înconjoară.

Biserica Mănăstirii din Sighișoara și OZN-ul

Așa s-a întâmplat și la Biserica Mănăstirii din Sighișoara, unde o echipă de specialişti, din cadrul Organizaţiei de Cercetare a Fenomenelor Extraterestre si a OZN-urilor din Israel (EURA), a descoperit o pictură murală pe care este înfățișat un OZN gigant.

Loading...

Gilli Schechter si Hannan Sabat, ufologi israelieni, au primit mai multe fotografii de la un turist care a vizitat biserica respectivă. Se poate observa un OZN imens care plutește în derivă, scoţând fum, deasupra unei clădiri. Mai jos de acest scenariu este înscris mesajul în limba germană, spune: “Israel, pune-ţi speranța în Dumnezeu”.

Presa din străinătate a relatat cu lux de amănunte această poveste și susține că în orașul în care s-a născut Vlad Țepeș, cunoscut sub numele de Dracula, există o biserică în care un pictor anonim a înfățișat un OZN care pare să se prăbușească pe Terra.

Cât de veche este pictura?

Specialiştii EURA susțin că vechimea picturii este greu de stabilit, având în vedere că mănăstirea a fost clădită în secolul al XIV-lea, după care a fost distrusa și reconstruită în secolul al XVII-lea. Totuşi, cercetătorii estimează că fresca ar fi fost realizata după 1523, dată la care Biblia a fost tradusă și în limba germană.

ozn sighisoara

Acest fapt este unul de-a dreptul incredibil în condițiile în care în ultimul timp a apărut teoria care îl plasează pe Iisus în sfera extratereștrilor. Oare este posibil ca în secolul al XVII-lea cei care au ridicat și pictat această biserică să fi avut habar despre existența extratereștrilor?

Mai mult de atât, este lesne de înțeles că fresca murală sugerează că în clipa în care OZN-urile vor fi văzute precum o normalitate, atunci omul va înțelege căDumnezeu” veghează asupra sa.

loading...