Mistere

Bizar

Un OZN distruge tabăra talibanilor (video)

2views

O filmare controversată, apărută de mai multe zile pe internet, a stârnit numeroase întrebări și teorii în rândul iubitorilor de mistere. Este vorba despre un obiect neidentificat, în formă triunghiulară, care pur și simplu atacă o tabără a talibanilor.

Armata americană, aflată în apropiere, reușește să filmeze incidentul, pentru ca mai apoi filmarea să stârnească controverse pe internet. Imaginile sunt de-a dreptul grăitoare pentru că se poate observa cum un presupus OZN se apropie de o zonă în care se aflau talibani și în câteva secunde o distruge.

Bineînțeles că acest scenariu pare desprins doar din filmele de la Hollywood pentru că în realitate nicio specie extraterestră nu ar coborî atât de jos pe treptele spiritualității încât să recurgă la gesturi care definesc barbarismul.

Internauţii sunt de părere că filmuleţul nu este decât un fals grosolan. Ei aduc mai multe argumente în acest sens. Astfel, Afganistan este o zonă muntoasă, iar în filmare nu se văd munţii, mai degrabă o zonă verde, ceea ce ar sugera că video-ul a fost surprins în Irak.

ozn

Un alt argument este şi faptul că a durat în jur de o secundă de la primele fascicule de lumină emise de OZN până la explozia propriu zisa a taberei talibanilor, un timp destul de mare.

Loading...

loading...