Un OZN aterizează în China, exratereştrii se plimbă în voie şi crează panică – VIDEO

O filmare incredibilă, care circulă pe internet încă din 2012, ridică numeroase semne de întrebare cu privire la veridicitatea sa. Este vorba despre un grup de prieteni care a reuşit o filmare impresionantă în care sunt înfăţişate un OZN şi o fiinţă extraterestră care coboară din aparatul de zbor şi se plimbă în voie prin pădure.

Straniul eveniment s-a petrecut în 2012, când un grup de 4 prieteni se afla la bordul unui autovehicul, care circula pe autostradă. La un moment dat, un OZN gigant îşi face apariţia, zburând la altitudine joasă. Cei patru prieteni, fascinaţi de ceea ce văd, pornesc camera de filmat pentru a imortaliza impresionantul eveniment.

OZN-ul pare să aibe probleme tehnice, motiv pentru care aterizează la marginea Parcului Naţional aflat lângă oraşul chinezesc Fuxin. Cei patru prieteni opresc maşina ş coboară pentru a căuta locul unde OZN-ul a aterizat. După o cursă de câţiva metri, cei patru reuşesc să localizeze aparatul de zbor extraterestru. Se ascund în spatele unor tufişuri şi privesc stupefiaţi ceea ce se petrece.

La un moment dat, uşa OZN-ului se deschide şi o lumină extrem de puternică proiectează pe pământ o fiinţă stranie. Extrem de înaltă, slabă şi puţin încovoiată, fiinţa extraterestră se plimbă în voie în jurul navei ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Totul este surprins de camera de filmat, dar dintr-o dată, din motive necunoscute, filmarea se opreşte brusc.

Cei patru prieteni au dorit să-şi protejeze identitatea, dar au făcut publice imaginile, publicându-le pe Youtube. Filmarea a provocat numeroase controverse, cei mai mulţi susţinând că este trucată. De asemenea, mai mulţi specialişti au încercat să analizeze imaginile în contextul de a oferi un verdict cu privire la veridicitatea lor. Părerile au fost împărţite şi nu puţini au fost cei care susţin că evenimentul pare real.

ozn

Cu toate acestea, nici în ziua de astăzi nu se poate preciza cu exactitate dacă ceea ce s-a întâmplat în Parcul Naţional din Fuxin este real sau pur şi simplu este scenariul unei farse impresionante.

Loading...loading...
S-ar putea să-ți mai placă și