X-Files

Un OZN a aterizat pe marginea unei autostrazi din Noua Zeelanda

O întâmplare bizară s-a petrecut pe Coasta de Vest a Noii Zeelande. Un bărbat, de vârstă medie, Matthew Robert, își conducea mașina pe drumul către Shantytown. Era seară și nu era deloc aglomerat. Dintr-o dată a zărit pe cer, o mașină care plutea și se îndrepta spre drumul pe care circula. Speriat a tras pe dreapta și a fost martorul unui eveniment straniu, care a făcut înconjurul lumii.

„Schimbam CD-ul cu muzică și când m-am uitat prin parbriz spre cer am zărit o mașină, fără faruri, care zbura lin. A aterizat pe marginea drumului care ducea spre Shantytown. Am pus brusc frână, fără să realizez că o ceață galbenă începea să se împrăștie în locul în care mașina zburătoare aterizase. „, a declarat Matthew Robert unui ziar local.

În același moment și alte trei mașini au frânat brusc pe banda alăturată drumului. Niciun șofer nu a avut curajul să-și părăsească autovehiculul și toți priveau stupefiați la obiectul în formă de mașină, care tocmai aterizase din înalturile cerului. Nimeni nu înțelegea cu adevărat ceea ce se întâmplă și nici de unde putea să provină acea mașină zburătoare.

Robert a încercat să-și folosească telefonul mobil, dar nu mai avea semnal. Din cauza ceței galbene și dense nu a putut vedea foarte clar ceea ce se petrece cu obiectul neidentificat. Ochii îl usturau din ce în ce mai tare și trebuia să-i închidă foarte des.

În câteva minute, autovehiculul misterios și-a luat zborul și s-a făcut nevăzut. După aproximativ o oră, Robert s-a dezmeticit și și-a continuat drumul. A oprit la primul spital care i-a ieșit în cale și medicii s-au speriat când l-au văzut. Avea ochii umflați și era extrem de agitat. Când le-a povestit ceea ce experimentase, personalul medical l-a privit cu neîncredere pentru că un asemenea lucru este extrem de greu de imaginat. În cele din urmă, lui Robert i-au fost administrate calmante și un tratament special pentru ochi.

ozn - Un OZN a aterizat pe marginea unei autostrazi din Noua Zeelanda

„Chiar dacă pare greu de crezut ceea ce am văzut, vă pot spune că la acest eveniment misterios au mai ost martori și alți trei șoferi care pot confirma cele spuse de mine. Sper ca aceste persoane să vină și să-mi confirme povestea”, a mai spus Matthew Robert.

loading...

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top