Un ou bizar a fost descoperit intr-un meteorit

Un ou bizar a fost descoperit intr-un meteorit

În urmă cu un an un meteorit a lovit Pământul în Arizona, SUA, iar rămășițele sale au fost colectate pentru a fi studiate. În momentul în care bucată de piatră extraterestră a fost spartă, un ou a fost descoperit.

Profesorul Gupta Wickamassa s-a aflat la originea acestei descoperiri miraculoase. În urma analizei de laborator, s-a confirmat că piatră este bogată în carbon și oxigen, fapt care confirmă ideea existenței vieții din locul din care provine acest meteorit.

Se presupune că meteoritul provine de pe Marte, ceea ce ar însemna că Planeta Roșie a găzduit viața în trecutul îndepărtat.

Acesta este cel mai important moment al carierei mele. Nu putem să determinăm cum acest ou a ajuns în meteorit, dar este o descoperire importantă. Particulele de carbon sunt uniforme și egale ca mărimi și nu provin de la alge., susține Wickamassa.

Loading...

Oamenii de știință cred că meteoritul nu a fost contaminat în clipa în care a atins Pământul. Testele au fost efectuate la Centrul de Astrobiologie Buckingham și Universitatea Fordham din Bronx, unde s-a încercat încălzirea oului în speranța că va ecloza. În urma experimentului nu s-a produs nimic, motiv pentru care NASA a trimis echipamente speciale pentru analizarea oului misterios.

loading...

Related posts