Un oraș al unei civilizații de giganți a fost descoperit în jungla din Ecuador

Un oraș incredibil, care a aparținut unei civilizații de giganți, a fost descoperit din întâmplare în jungla deasă din Ecuador. Descoperirea este una senzațională și readuce în lumina reflectoarelor ideea că planeta noastră deține o istorie incredibilă, care iese la iveală încet, dar sigur.

În Ecuador circulă numeroase legende care susțin că în trecutul îndepărtat, jungla a fost locuită de o civilizație de giganți. Orașele acestora erau de-a dreptul mărețe și incredibil de frumoase. Evoluția giganților a fost una lină pentru că la apogeu au atins un grad ridicat al dezvoltării. Brusc, au dispărut și nimeni nu a mai auzit de atunci de giganți.

Pornind de la această legendă, un grup de arheologi a pornit prin jungla ecuadoriană în căutarea orașelor giganților. Soarta le-a surâs arheologilor pentru că au reușit să descopere un oraș megalitic impresionant. Acolo au fost descoperite numeroase artefacte, care la prima vedere incă că această civilizație de giganți era extrem de avansată din punct de vedere tehnologic.

Mai mult de atât, s-a mai descoperit și o piramidă de dimensiuni mari. Aceasta a fost construită din blocuri mari de piatră suprapuse. Este limpede că nu era la îndemâna oricui, în trecutul îndepărtat, să poziționeze pietrele în cauză, care cântăresc mai multe tone, în mod perfect.

Arheologii au mai declarat că descoperirea este una incredibilă, care confirmă ideea regăsită și în Biblie, că în trecutul îndepărtat planeta noastră a fost casa unor civilizații de giganţi. Interesant este că aceste civilizații au trăit pe toate continentele planetei.

Încă nu se poate spune cu exactitate perioada în care a fost construit acest oraș, dar este limpede că are zeci de mii de ani vechime. Unii istorici sunt de părere că giganții au trăit pe Terra în urmă cu circa 3 milioane de ani. Această afirmație de bazează pe unele descoperiri realizate în Europa, precum urme de picioare gigantice sau chiar schelete umane impresionant de mari.

loading...

Pyramid3 500x375 - Un oraș al unei civilizații de giganți a fost descoperit în jungla din Ecuador

Biblia spune că uriașii sau nefilimii unt rezultatul relaţiilor sexuale dintre fiii lui Dumnezeu şi fetele oamenilor, din Geneza 6:1-4. Există foarte multă dezbatere referitoare la identitatea „fiilor lui Dumnezeu”. Părerea noastră este că „fiii lui Dumnezeu” au fost îngeri căzuţi (demoni) care s-au împerecheat cu femeile oamenilor şi/sau au posedat bărbaţi şi apoi s-au împerecheat cu femeile. Aceste împerecheri au produs urmaşi, Nefilimi, care erau „vitejii care au fost în vechime, oameni cu nume” (Geneza 6:4).

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns