The news is by your side.

Un om de știință rus a fotografiat sufletul cum părăsește corpul în momentul morții (imagini)

0

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au crezut în viața de apoi și au considerat moartea ca fiind un fel de poartă prin care sufletul trece într-o lume mai bună. Până în prezent nu s-a putut dovedi existența propriu-zisă a sufletului, dar odată cu dezvoltarea tehnologiei, știința are tendința să demonstreze tot ceea ce religia îl învăța cândva pe om.

Un cercetător rus, Konstantin Korotkov, a reușit să efectueze o fotografie impresionantă. Cu ajutorul unei camere speciale, omul de știință a fotografiat corpul uman chiar în momentul morții, timp în care sufletul părăsește corpul. Astfel, ideea cum că sufletul trece într-o altă lume atunci când intervine moartea este demonstrată acum și de știință.
Imaginea a fost efectuată cu ajutorul unei camere speciale, după modelul de evacuare al gazelor, o tehnică fotografică avansată, care arată în albastru cum forța vieții, adică sufletul, părăsește treptat corpul.

Conform cercetării, buricul și capul sunt primele zone ale corpului care mor. De asemenea, Korotkov a descoperit că în cazul oamenilor care suferă o moarte violentă sufletul se comportă destul de ciudat. Cu toate că este împins afară din organism, sufletul are tendința de a reveni la numai câteva zile după teribila întâmplare. Acest lucru ar putea fi cauza unui surplus de energie nefolosită, care există în respectivul corp.

Această tehnică care măsoară radiația corpului în timp real este amplificată de câmpul electromagnetic și este o versiune mai avansată de măsurare și fotografiere a aurei.

Korotkov este directorul Institutului de Cercetare a Culturii Fizice din Sankt Petersburg și Ministerul Sănătății din Rusia i-a aprobat să efectueze o cercetare amplă pe 300 de bolnavi, care se aflau în faze terminale.

fotografierea-sufletului-331x300 Un om de știință rus a fotografiat sufletul cum părăsește corpul în momentul morții (imagini)
Cu albastru se poate observa sufletul cum paraseste corpul in momentul premergator mortii.

În acest fel a fost aplicată tehnica imagistică și corpurile muribunzilor au fost fotografiate până în ultima clipă de viață, iar schimbările de culoare au indicat faptul că indiferent de situație, atunci când viața se stinge în corpul uman, sufletul pleacă spre o lume necunoscută și infinită. Este posibil să fie lumea de apoi. Evoluția științei a ajuns în punctul în care se intersectează într-un fel sau altul cu religia sau chiar cu alte științe mistice.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și