The news is by your side.

Un obiect misterios si-a facut aparitia pe cerul Antarcticii. Este un OZN sau Nibiru?

0

Un obiect misterios filmat deasupra staţiei staţiei de cercetare Nuemayer, din Antarctica, ridică multe semne de suspiciune cu privire la identitatea sa. În urma vizionarii înregistrării video mai multe voci susţin că obiectul sub formă de balon este un OZN care survolează zona. Chiar dacă seamănă cu un balon, obiectul misterios apare doar în câteva cadre ale filmării după care dispare dintr-o dată.

Pe de altă parte susţinătorii teoriei Planetei Nibiru cred că astrul ceresc şi-a făcut apariţia şi se poate observa cu ochiul liber din anumite zone de pe glob.

Această teorie este foarte greu de probat în condiţiile în care obiectul dispare fără urmă. Dacă Planeta X ar exista cu adevărat atunci era observată cu mult timp înainte să fie vizibilă cu ochiul liber.

Benjamin Radford, editor la revista de ştiinţă Skeptical Inquirer, declară nu este nimic nefiresc în aceste imagini şi obiectul este un simplu balon pentru cercetări atmosferice. Şi această presupunere este bizară pentru că staţia de cercetare Nuemayer se ocupă doar de cercetările în domeniul chimiei. În acest fel, un balon meteorologic nu ar avea ce să caute în zona respectivă.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și