Bizar

Un obiect misterios apărut pe suprafața Lunii. Nimeni nu știe ce este!

Un pasionat de astronomie a urmărit Luna mai multe zile consecutiv și a reușit să fotografieze un obiect straniu, de formă ovală, care a aterizat pe satelitul Terrei.

La prima vedere obiectul în cauză pare de dimensiuni mici și nu se observă foarte bine în fotografiile realizate de pasionatul de astronomie, dar în realitate lucrurile sunt mai complexe de atât.

În imagini nu se poate vedea dacă obiectul se mișcă sau nu, dar părerea celor care le-au analizat este că acest obiect straniu și misterios este un satelit, care spionează Luna.

Presupusul satelit și-a făcut apariția brusc. El nu a mai fost observat până în prezent, ceea ce îl face pe astronomul amator un pionier în descoperirea sateliților de origine necunoscută.

Cu ajutorul imaginilor captate, a realizat un filmuleț pe care l-a încărcat pe Youtube. Pasionații de mistere sunt de părere că putem vedea în premieră un satelit extraterestru care orbitează satelitul planetei noastre.

obiect-misterios Un obiect misterios apărut pe suprafața Lunii. Nimeni nu știe ce este!

Descoperirea este una senzațională și întărește ideea că Luna ascunde numeroase mistere pe care, probabil, că nu le vom descoperi niciodată.

loading...
Comments
To Top