Un obiect întunecat se îndreaptă spre Terra

Un obiect misterios, extrem de întunecat se îndreaptă spre Terra. Oamenii de știință ne informează că abia luna viitoare, obiectul în cauză, va deveni mai vizibil și atunci va putea fi studiat.

Specialiștii care au descoperit obiectul misterios susțin că acesta este unul neobișnuit și că niciodată până în prezent nu a mai fost detectat sau studiat un asemenea corp ceresc.

Corpul este foarte întunecat și din această cauză, momentan, este imposibil ca să fie studiat. Cu toate acestea, nu avem niciun motiv de panică, pentru că obiectul va trece la o distanță considerabilă de planeta noastră și nu există niciun risc de impact.

Interesant este faptul că un asemenea obiect bizar nu a mai fost niciodată detectat și acesta este motivul principal pentru care constituie o noutate în rândul specialiștilor.

A fost numit 2016 WF9 și a fost detectat cu ajutorul programului NEOWISE, în data de 27 noiembrie, 2016.

Cu toate acestea, specialiştii programului susțin că este vorba despre un asteroid, cu un comportament ciudat. Problema este că este extrem de întunecat, ca și cum lumina nu este lăsată să-l lumineze deloc. Oare de ce?

Asteroidul - Un obiect întunecat se îndreaptă spre Terra

La această întrebare se chinuie să răspundă oamenii de știință în prezent și abia apoi vor face publice concluziile.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și