Un obiect de trei ori mai mare decat Pamantul descoperit chiar langa Soare: O noua planeta sau un OZN gigant?

Un obiect de trei ori mai mare decat Pamantul descoperit chiar langa Soare: O noua planeta sau un OZN gigant?

Două filmări incredibile, realizate de satelitul Cor 2 (SECCHI) StereoA” au devenit punctul de controversa în momentul în care chiar în jurul Soarelui se observa un obiect impresionant de mare. La prima vedereobiectul” pare să aibă aproximativ de 3 ori dimensiunea Pământului.

În a doua filmare, care a fost realizată în dată de 17 mai 2012, se poate observa de asemenea acelaşi obiect misterios de lângă Soare care de data aceasta are un alt obiect neidentificat deasupra să.

Obiectul pare să colecteze plasmă solară, iar după un timp îşi ia zborul. Ciudat este nu doar faptul că obiectele misterioase rezista la temperaturile foarte mari ci şi la gravitaţia impresionantă exercitată de Soare. De asemenea se poate observa din filmările de mai jos cum razele de plasmă emise de Soare ocolesc aceste două obiecte misterioase.

Este foarte limpede că cele două obiecte există, unul foarte mare staţionat în apropierea Soarelui şi un altul mai mic care după o perioadă de timp îşi ia zborul. Există voci care susţin că obiectul mai mare este o nava spatialamama” care se ascunde în vecinătatea Soarelui sau chiar o planetă extraterestră artificială, în timp ce celălalt obiect este un OZN care îşi colectează energia pentru a se deplasa prin Univers.

Loading...
loading...

Related posts