Descopera

Un nou calendar mayas a fost descoperit. Sfarsitul lumii nu va veni in 21 decembrie 2012!

Dacă până astăzi data de 21 decembrie 2012 a reprezentat ziua în care sfârșitul lumii era anunţat în conformitate cu celebrul calendar mayaş, o echipă de arheologi condusă de Franco Rossi, a făcut o descoperire monumentală. Un alt calendar ciudat a fost descoperit în ruinele sitului arheologic din Xultun. Bucata de piatră pe care este gravat calendarul este într-o oarecare măsură salvarea unei întregi tradiții pentru că timpul nu se va termina aşa cum s-a speculat până în prezent în decembrie 2012 ci va continua mii şi chiar zeci de mii de ani.

Concluzia a fost trasă de arheologi prin simplul fapt că tableta mayaşă prezintă evenimente care se vor produce pe Terra peste aproximativ 7000 de ani. Astfel, cu siguranţă noi, cei care trăim acum, nu ar trebui să ne facem griji cu privire la posibilitatea vreunei apocalipse în timpul vieţii noastre.

Având în vedere perioada extrem de îndepărtată despre care se vorbește în noul calendar, este imposibil să ne mai gândim ca o Apocalipsă se poate produce la sfârşitul anului 2012. În acest moment exista mai multe dovezi care infirmă un sfârşit al lumii tragic, însă, ele trebuie examinate cu minuțiozitate şi interpretate cu foarte mare atenție pentru că evenimentele din viitor să nu mai reprezinte o mare surpriză pentru nimeni.

calnedar mayas  - Un nou calendar mayas a fost descoperit. Sfarsitul lumii nu va veni in 21 decembrie 2012!

Chiar dacă data de 21 decembrie 2012 nu mai reprezintă un pericol, în sensul producerii Apocalipsei, orice eveniment dramatic se poate produce, fie că este simţit de oameni sau perceput doar la nivelul conştiinţei singulare sau colective.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top