Un misterios inel negru și o minge de foc sunt filmate pe cerul din Moscova

Un misterios inel negru și o minge de foc sunt filmate pe cerul din Moscova

Un inel negru misterios și o minge de foc au fost văzute în cerul capitalei ruse, Moscova. Imaginile au fost înregistrate la 7 decembrie 2018 de către un martor ocular care locuiește într-o clădire rezidențială din districtul Zyablikovo. 

Un fenomen ciudat

Martorii oculari au declarat presei din Moscova că au văzut un fenomen ciudat și inexplicabil. În primă instanță, pe cer a apărut un inel negru, care părea că este dintr-un abur. Interesant este faptul că acesta plutea pe cer și nu se dezintegra.

Câteva minute mai târziu, pe cer a apărut o minge de foc. Aceasta a brăzdat cerul cu o viteză extrem de mare, după care s-a făcut nevăzută.

Acest fenomen a ridicat numeroase semne de întrebare în rândul locuitorilor din Moscova, care au venit cu numeroase explicații. Trebuie să menționăm că acest inel negru misterios a mai fost văzut și în alte locuri din lume.

Explicații și teorii

Locuitorii din Moscova sunt de părere că au asistat la un fenomen extraterestru. Inelul negru a apărut prima dată pe cer și este posibil să fi fost un fenomen dintr-o altă lume.

Mai apoi, mingea de foc a fost comparată cu un OZN, care a trecut pe cerul din Moscova cu o viteză impresionantă.

Loading...

De partea cealaltă, există voci, care susțin că este vorba despre armele secrete rusești, care au provocat aceste fenomene.

De asemenea, s-a luat în calcul și ipoteza unui fenomen natural. În speță, mingea de foc a fost un meteorit, iar cercul negru a fost de fum.

Nu se poate spune cu exactitate despre ce fel de fenomen a fost vorba, dar este cert că ceva inexplicabil sau necunoscut nouă s-a petrecut pe cerul capitalei Rusiei, în ziua de 7 decembrie 2018. Imaginile vorbesc de la sine!

loading...

Related posts