Profetii

„Un meteorit va cădea și o națiune va dispărea” Iată cele 10 profeții ale lui Padre Pio

Padre Pio este unul dintre cei mai cunoscuți sfinți creștini ai secolului XX, atât datorită stigmatelor cât și datorită anumitor minuni cum ar fi levitația, despre care se spune că le-ar fi experimentat. A fost un preot și călugăr capucin al Italiei venerat și considerat sfânt în biserica catolică. Născut Francesco Forgione, primește numele Pius ( Pio), cel pios, cel cuvios, când intră în ordinului Capucinilor, de aici și numele care îl face faimos : Părintele Pio – Padre Pio. Pe 16 June 2002, este canonizat de către Papa Ioan Paul al II-lea.

Fiind un apropiat al divinității, un om drept și de o morală fără cusur, Padre pio a fost înzestrat cu harul profeției. De-a lungul vieții sale a realizat numeroase profeții, care mai devreme sau mai târziu s-au adeverit. Din acest motiv, am ales să vă prezentăm o serie de profeții pe care părintele le-a făcut chiar înainte să moară:

1. Lumea se va ruina. Oamenii au părăsit calea dreaptă și au ales drumul pierzaniei. Dacă schimbarea nu se va produce atunci divinitatea va lansa o mare catastrofă asupra acestei societăți bolnăvicioase care trebuie vindecată.

2. Omul a fost creat pentru a iubi și prețui viața și nu pentru a o distruge. În ritmul actual, societatea distruge viața din toate temeliile sale și această atitudine va fi oprită într-un mod violent.

3. Ziua catastrofei sau a Judecății este aproape. Timp de 3 zile lumină va dispărea și atunci oamenii trebuie să știe că nu vor mai putea bea apă și nici mânca pentru că totul va fi otrăvit. După aceste 3 zile lumină se va întoarce, dar nu foarte mulți o vor revedea.

4. O mulțime de oameni aleargă supărați prin viață fără să aibă un scop real. În cele din urmă, mântuirea va fi dată în est. iar cei din vest vor alerga acolo pentru a se salva, dar vor cădea într-o mare prăpastie.

5. Pământul se va cutremura. Planeta pe care trăim este bolnavă și se va vedea sub forma unui cutremur care poate fi comparat cu un șarpe. Va veni din toate părțile și mulți oameni vor muri.

6. Un meteorit va cădea pe Pământ. O națiune întreagă va fi distrusă și istoria sa uitată. Această națiune, dintr-una înfloritoare, se va transforma într-un mizerabilă pentru ca mai apoi să dispară definitiv.

7. Va veni vremea când oamenii se vor bate și pentru ultima firmitură de pâine. Magazinele vor fi jefuite și bogat va fi cel care va avea în casă o lumânare și un ulcior cu apă.

8. Dragostea pentru om a devenit un cuvânt gol. Cum poți pretinde că îl iubești pe Iisus când tu nu îl poți iubi pe omul care mănâncă cu tine la masă? Mânia lui Dumnezeu nu îi va cruța pe oamenii de știință sau pe cei bogați, ci pe cei cu inimă largă.

9. Dacă omenirea nu se va întoarce pe drumul pocăinței atunci mânia lui Dumnezeu poate fi comparată cu cea mai mare urgie care a fost văzută până atunci.

meteorit - "Un meteorit va cădea și o națiune va dispărea" Iată cele 10 profeții ale lui Padre Pio

10. Oamenii vor fi martorii unei experiențe tragice, care va avea ca scop curățarea tuturor păcatelor, eliminarea răului care domnește în societatea umană și care a îmbolnăvit-o până la pierzanie.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top