The news is by your side.

UN MEMBRU ILLUMINATI SPUNE ADEVĂRUL DESPRE SOARTA OMENIRII

Vă prezentăm câteva pasaje din jurnalul unui fost membru Illuminati. Vă lăsăm pe fiecare dintre dumneavoastră de a trage concluziile pe care le considerați potrivite.

El povestește.

La vârsta de 19 ani, în anul 1964, eram student la Harvard și în particular mă ocupam cu mici afaceri care îmi aduceau profit. Banii se înmulțeau și devenisem un prosper om de afaceri.

În una dintre serile când mă întorceam acasă am fost abordat de doi bărbați în costume negre. Ei m-au invitat în subsolul unei clădiri pentru a sta de vorbă. Am constatat că cei doi erau la curent cu toată activitatea mea. Mi s-a propus o afacere care presupunea intrarea mea în gruparea Illuminati.

Timp de 47 de ani am fost membru al acestei grupări. Primul subiect pe care-l expun este cel legat de buncăre subterane. În SUA există 57 de baze subterane secrete, iar în lume, 439. Toate acestea sunt controlate de Illuminati.

Cel mai mare buncăr este în Sao Paulo, Brazilia. Acest buncăr poate adăposti 5000 de persoane, timp de 10 ani. Acest buncăr este asigurat pentru evenimente legate de sfârșitul lumii.

Cele mai bogate personalități ale lumii și-au asigurat loc în acest buncăr.

După moartea lui Lenin, Stalin a preluat puterea și la scurt timp, Leon Troțki, mâna sa dreaptă, a intrat în dizgrație. A fost preluat de Illuminati și ascuns într-un buncăr în Elveția.

După ce nu a mai fost util, a fost executat.

Multe dintre aceste buncăre sunt folosite pentru a depozita stocuri nucleare. O altă utilizare este aceea de a depozita cantități masive de cocaină și heroină. Illuminati a obținut sume uriașe din comerțul cu droguri.

Există câteva însemnări cu privire la președintele Obama și relația pe care o are cu Illuminati. A fost ajutat să ajungă președinte cu toate că au existat multe suspiciuni cu privire la locul nașterii sale, care nu ar fi fost pe teritoriul SUA. Se invocă dispariția misterioasă a certificatului său de naștere. Obama este o marionetă în mâinile Illuminati.

În ceea ce privește tehnologia HAARP a fost utilizată pentru a declanșa multe cataclisme. Se face referire la uraganul Katrina și cutremurul din Haiti.

Pentru Illuminati un obstacol îl reprezintă Putin care și-a sporit influența în China, dejucând multe planuri ale acestora. Putin va fi implicat în declanșarea celui de al treilea război mondial, iar alianțele pe care le va face vor fi covârșitoare, vezi China, Pakistan, țările arabe.

În ceea ce privește apariția virusului H1N1 se face referire la o fermă din Brazilia, unde se făceau experimente cu acest virus. Animalele au ieșit din fermă și situația a scăpat de sub control. Primele cazuri s-au înregistrat în Brazilia, unde populația din zona fermei a fost o lungă perioadă în carantină. Cu toate acestea, virusul s-a transmis cu repeziciune.

illuminati-member-reveals-all UN MEMBRU ILLUMINATI SPUNE ADEVĂRUL DESPRE SOARTA OMENIRII

În final se mai spune că tehnologia pe care o cunoaștem este cu 20 în urma celei care acționează din umbră și este coordonată de Illuminati.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și