Un meci de fotbal din Italia a fost intrerupt de OZN-uri

Un meci de fotbal din Italia a fost intrerupt de OZN-uri

Pe 24 octombrie 1954, un meci de fotbal amical se disputa între echipa gazdă Florentină și Pistoiese. Era un meci de fotbal frumos, cu foarte multe faze de poartă, chiar și scorul era unul senzațional. Echipa gazdă conducea cu 6-2 și părea că vrea să înscrie din nou, dar atacul a fost întrerupt de un fenomen ciudat. Dintr-o dată un zgomot asurzitor s-a auzit. Atât jucătorii, cât și suporterii parcă încremeniseră și nimeni nu mai era interesat de ceea ce se petrecea pe teren. Aveau ochii ațintiți spre cer, pentru că deasupra stadionului își făcuseră apariția mai multe nave extraterestre.

Martorii oculari au declarat pentru ziarele din vremea respectivă că cerul începuse să se înnegrească din cauza numărului mare de OZN-uri care se adunaseră deasupra stadionului Artemio Franchi. Era posibil să fi fost vreo 20 la număr, poate mai multe, dar cu siguranță cu unul dintre ele se oprise chiar deasupra cercului mijlocului terenului.

Erau mai multe tipuri de OZN-uri, unele cu aripi ca de vulturi, altele asemănătoare cu niște picături de apă și ultimele semănau cu nişte trabucuri cubaneze. Bineînțeles că partida de fotbal a avut de suferit pentru că a fost întreruptă. Nimănui nu îi mai păsa de fotbal când extratereștrii cu navele lor incredibile se opriseră chiar deasupra unui stadion în care zeci de mii de oameni amuțiți de frică nu știau cum să reacționeze.

Evenimentul s-a consumat foarte repede, în câteva zeci de secunde OZN-urile au dispărut, dar senzaționalul a făcut înconjurul lumii. Imediat după ce presa locală a relatat această întâmplare stranie, dar frumoasă, au existat mai mulți specialiști care au încercat să găsească o explicație logică. Unele voci susțineau că au fost experimente militare, altele s-au referit la o psihoză în masă.

Cel mai bine își amintesc de această întâmplare foștii jucători ai Florentinei, care sunt convinși că au văzut nave extraterestre.

Văd și acum acele imagini. Se deplasau foarte rapid și dintr-o dată s-au oprit deasupra stadionului. Erau extratereștrii, indiferent de ce ar spune altcineva. Totul a durat câteva minute, iar ca o comparație le-aș asemăna cu niște trabucuri cubaneze„, susține Gigi Boni.

Loading...

Ardico Magnini, jucător foarte important al Florentinei în perioada aceea susține același lucru ca și Boni.

Meciul s-a întrerupt pentru că toată lumea se uita la cer. Ceva argintiu cobora spre pământ. Am fost șocat când am văzut OZN-uri. Nu mai văzusem aşa ceva până atunci. Unul dintre acestea semăna cu un ou care se mișca încet, încet. Sigur au venit din altă galaxie„, susține fostul jucător al Florentinei.

ozn meci de fotbal

Anul următor incidentului, Florentina a câștigat campionatul în Italia și diverse teorii conspiraționiste puneau această realizare pe seama extratereștrilor. Cu toate acestea, evenimentul din Firenze este unul unic, pentru că atunci a fost singura dată când un meci de fotbal a fost întrerupt de extratereștrii curioși.

loading...

Related posts