Bizar

Un înger fotografiat pe cer, în timpul unui zbor cu avionul – foto

Un copil de numai 7 ani, în timpul unui zbor cu avionul, a reușit să fotografieze un înger pe cer. Imaginea este de-a dreptul șocantă și a născut numeroase controverse.

Kerri Liles este mama a șapte copii. Cel mai mic se numește Alvin și a reușit să facă o fotografie de excepție. Evenimentul ciudat s-a petrecut în ziua în care Alvin călătorea cu avionul, împreună cu mama sa, de la Houston la Washington.

Băiatul, în vârstă de numai 7 ani, a luat telefonul mamei sale și a început să fotografieze cerul prin geamul avionului. Nimic deosebit nu se putea vedea cu ochiul liber, după cum a declarat mama sa. După ce micuțul a făcut mai multe fotografii, Kerri Liles i-a luat telefonul pentru a șterge fotografiile, pentru că spațiul de stocare al dispozitivului mobil era unul limitat.

Atunci a fost momentul în care femeia a realizat că fiul său a făcut o fotografie impresionantă și inexplicabilă. Se poate observa o siluetă imensă, care seamănă foarte bine cu un om. Aceasta este de dimensiuni impresionante și cel mai important este că nu se putea vedea cu ochiul liber.

Femeie, fascinantă de această fotografie, a încărcat-o pe Facebook și reacțiile nu au încetat să apară. Unii susțin că este vorba despre un înger păzitor, care veghea asupra zborului, în timp ce alții susțin că este doar o iluzie optică.

inger - Un înger fotografiat pe cer, în timpul unui zbor cu avionul - foto

Fotografia este fascinantă și chiar dacă adevărul este unul incert, Kerri crede că acesta este îngerul păzitor al fiului său.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top