Un înger a fost fotografiat pe Marte (foto)

O ființă angelică a fost fotografiată pe Marte. Imaginea a fost capturată de rover-ul Curiosity și stricneşte numeroase controverse.

Dacă până acum am fost obișnuiți cu imagini de o claritate dubioasă cu diverse obiecte fotografiate pe Marte, de data aceasta avem la dispoziție o imagine extrem de clară în care se poate vedea un înger.

Acesta nu este unul real, ci pare să fie sculptat într-un material de culoare deschisă, fie piatră sau chiar lemn.

Imaginea a fost captată de la o distanță foarte mare și din această cauză îngerul pare de dimensiuni foarte mici, dar în realitate nu este așa.

Impresionant este faptul că pe lângă această statuie angelică se pot vedea ruinele unor clădiri și al unui zid. Oare este posibil ca în această fotografie să vedem o fostă așezare de pe Marte?

Bineînțeles că fotografia în cauză a stârnit numeroase controverse. Dacă cei mai mulți văd un înger, totuși există voci care susțin că este o iluzie optică și nimic mai mult.

loading...

Această concluzie din urmă este una puerilă pentru că s-a demonstrat științific că în trecutul îndepărtat Marte a fost o planetă plină de viața și în consecință este posibil ca ființe umanoide inteligentă să-și fi dus viața așa cum o facem și noi pe Terra în prezent.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Comentariile sunt închise.