Take a fresh look at your lifestyle.

Un hacker britanic a gasit dovezi in serverele NASA despre ofiteri non-terestri si OZN-uri

Dosarele secrete americane păstrează cele mai importante aspecte ale omenirii, care ar putea să schimbe nu doar viaţa pe Pământ cât şi perspectivele oricărei persoane asupra întregului Univers.

Un hacker britanic, Gary Mckinnon, a reuşit de mai multe ori să spargă serverele NASA sau chiar U.S. Space Command. În acest fel a intrat în posesia unor secrete despre prezenţa OZN-urilor pe Terra şi procesul de colaborare care se petrece între guvernul american şi diverse civilizaţii extraterestre.

Am dat peste o imagine de înaltă definiţie în care era înfăţişată o navă extraterestră sub forma unui trabuc. Era incredibil de mare şi se afla deasupra emisferei nordice. Am încercat să salvez imaginea dar din cauza dimensiunilor mari ale imaginii conexiunea s-a întrerupt„, a declarat McKinnon pentru CNN.

La numai câteva zile după ce a spart serverele NASA, hackerul a reuşit sa treacă de bariera de securitate ale serverelor de la U.S. Space Command. Acolo a descoperit termeni bizari, în documentele citite, precum ” transferuri între nave spaţiale” şi ” ofiţeri non-tereştri”.

Am găsit o listă cu mai mulţi ofiţeri non-tereştrii. Asta nu înseamnă că erau omuleţi verzi, ci că baza militară nu se află pe Pământ. Am mai găsit şi o listă cu numele navelor care operează în spaţiu şi nu erau nave militare americane ci extraterestre.”, susţine hackerul britanic.

Loading...

De asemenea, McKinnon a reuşit să citească câteva pagini din jurnalul fostului preşedinte american Ronald Reagan.

Am luat cina cu cei mai mari 5 oameni de ştiinţă ale căror cercetări se bazează pe descoperirea Universului. Spaţiul este ultima frontieră. Am învăţat în seara asta că capacitatea noastră de transfer în spaţiu este de 300 astronauţi.”, a mai spus McKinnon.

Comentariul lui Reagan vine să contrazică în totalitate declaraţia oficială a NASA care susţine că SUA poate să trimită în spaţiu un număr maximum de 8 astronauţi. De aici putem să realizăm programele secrete spaţiale care se desfăşoară departe de ochii opiniei publice. Este impresionant cum aceste secrete sunt ascunse atât de bine de ochii curioşi ai publicului, fapt pentru care adevărul despre extratereştrii şi despre gradul de descoperire al Universului, nu o iasă niciodată la iveală.

loading...