Un grup de turiști a fotografiat un extraterestru gigant într-o pădure din Bulgaria (foto)

Un grup de turiști bulgari au fotografiat un extraterestru într-o pădure de lângă Plovdiv. Creatura este de-a dreptul gigantică și stă nemișcată între doi copaci.

Turiștii bulgari au mers într-o mică excursie cu cortul într-o pădure de lângă Plovdiv. Fiind fascinați de peisajul straniu, au fotografiat locurile prin care au trecut. Cu ochiul liber nu au reușit să vadă nicio urmă de extraterestru sau ființă care nu face parte din această lume, dar odată ajunși acasă au descărcat fotografiile și într-una dintre ele apare un umanoid de pe o altă planetă.

Fiind impresionați de realizarea lor, bulgarii au distribuit fotografia pe internet pentru ca întreaga lume să realizeze că extratereștri sunt acolo unde nu te aștepți. Cel mai important aspect este că umanoidul era invizibil ochiului liber, dar lentila camerei de fotografiat nu a putut fi păcălită.

După cum se poate vedea și din fotografie, extraterestrul depășește 5 metri înălţime și pare relaxat în prezența oamenilor.

extraterestru in bulgaria

 

Probabil că îi studia de aproape și din această cauză a luat o formă invizibilă. În acest sens, putem spune că extratereștri se pot afla în orice loc și cel mai straniu este că nu îi putem vedea.

Loading...

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și